Jump to content
manniakk

Сивика загря,оказа се че няма антифриз

Recommended Posts

не може да няма теч и да губи вода. Да не е водна помпа? принципно доливаш в радиатора и гледаш разширителния съд да е на макс и той.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

теч, теч. между другото ако се кара с вода която има по-ниска течливост от антифриза е възможно течовете временно да изчезнат. но после ще избият още по-неустоимо. освен другите мизерии заради водата.

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...при мен така се получи карах 2 месеца с вода щото ми течеше радиатора и сега като го смених и сложих антифриз и протече от помпата интересното е че не си личеше точно откъде е протекла взех нова за 80 кинта преди малко я сложих и ще видим как ще е ако карам само с концентрат дали е вредно или трябва задължително да разредя???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами то всичко прекалено е вредно :) да не си решил да караш в сибир :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи не е хубаво да се кара изцяло с вода ? Ако се има в предвид че охладителната система е в изправност ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми не е ами. корозия, котлен камък и прочее

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

слагайте по един calgon за котления камък !!! пък и с таа твърда вода охладителната ви система е наполовина чиста... или това беше една друга реклама. Много ясно че не трябва да се кара с вода само, но пък не съм чувал да е вредно да караш с неразреден антифриз.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...