manniakk 22 #1 Публикувано 23 Юли, 2008 не може да няма теч и да губи вода. Да не е водна помпа? принципно доливаш в радиатора и гледаш разширителния съд да е на макс и той. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 24 Юли, 2008 (Редактирано) теч, теч. между другото ако се кара с вода която има по-ниска течливост от антифриза е възможно течовете временно да изчезнат. но после ще избият още по-неустоимо. освен другите мизерии заради водата. Редактирано 24 Юли, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 25 Юли, 2008 ...при мен така се получи карах 2 месеца с вода щото ми течеше радиатора и сега като го смених и сложих антифриз и протече от помпата интересното е че не си личеше точно откъде е протекла взех нова за 80 кинта преди малко я сложих и ще видим как ще е ако карам само с концентрат дали е вредно или трябва задължително да разредя??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 25 Юли, 2008 ами то всичко прекалено е вредно да не си решил да караш в сибир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_wrc 1 #5 Отговорено 25 Юли, 2008 Значи не е хубаво да се кара изцяло с вода ? Ако се има в предвид че охладителната система е в изправност ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 25 Юли, 2008 ми не е ами. корозия, котлен камък и прочее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #7 Отговорено 25 Юли, 2008 слагайте по един calgon за котления камък !!! пък и с таа твърда вода охладителната ви система е наполовина чиста... или това беше една друга реклама. Много ясно че не трябва да се кара с вода само, но пък не съм чувал да е вредно да караш с неразреден антифриз..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове