M&M 236 #1 Публикувано 22 Юли, 2008 Нѝкой рециклирал ли си е задни,долни щѝрнири на Прелюд 4WS 4генерациѝ.или трабва да си ги купувам с носа4а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 22 Юли, 2008 шарнира е на шлитци, вади се от носача и си купуваш нов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M&M #3 Отговорено 23 Юли, 2008 Ходих до НИПАРТС но там не им излезе нищо по задното окачване и ми казаха че шарнира варви с целия дингил(носач).Откаде си взе твоя ако мове и цена дасе подготвя психически Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 24 Юли, 2008 (Редактирано) Има сайт за поръчка на части от САЩ,по-тънко са и са истински Тема! Редактирано 24 Юли, 2008 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jowy 22 #5 Отговорено 24 Юли, 2008 Немога да намеря окачване във саита за порачки от Америка (http://slhondaparts.com). В мен ли е грешката или.., защото и на мен ми трябват задни шарнири. В бултрако целия носач е 695 лв . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #6 Отговорено 24 Юли, 2008 Имаш ли артикулен номер на шарнира? Ако нямаш дай си номера на шасито на някой, който има EPC за Хонда да ти го каже. За рециклирането мога да кажа само, че малко са тези, които го правят качествено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest don4o_tsarev #7 Отговорено 24 Юли, 2008 Кадето и да отидеш ще ти кажат ,че варви с целия носач,отиваш при хора,които се занимават само с окачване,шарнира се избива не преса и с този сащия шарнир в магазина,взимаш си шарнир от акорд те са два диаметара ,мериш кой е твояи купуваш(шарнирите са на шлитци)Айде успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове