B E X 3 M 979 #1 Публикувано 22 Юли, 2008 Имам един въпрос.Дали ако сменя цялата генерация от долу с по дебели тръби ще има някакъв ефект от към конете.чувал съм че с цяла REMUS система се вдигали коне.Аз имам крайно гърене Remus za 350 лв(оригинално).Но незнам дали ако сменя в някой евтин сервиз като ASPO дали ще има ефект.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #2 Отговорено 22 Юли, 2008 Колега гледам, че още не са ти писали да ползваш търсачката . Иначе на конкретния въпрос ще ти отговоря с 2-3 думи. Ефект ще има малко или много. Няма значение от сервиза или материала на тръбите може и да са чешмеджийски , най-важно е "ФИ"-то или диаметъра. Трябва да е достатъчно голям за да се "отпуши" мотора ти и не прекалено голям, за да не се получи обратен ефект. Затова потърси из форума има много подобни темички . Дано да съм помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 22 Юли, 2008 (Редактирано) И аз имах такова REMUS оригинално за 300 и колко лева и сложих едно за 120 дето погледнеш от единия край и виждаш от другия край ,по съм доволен. Редактирано 22 Юли, 2008 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #4 Отговорено 23 Юли, 2008 с колко ФИ трябва да сменя трабите за да има ефект????трябва ли да се сменя средното гарне и меката връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #5 Отговорено 23 Юли, 2008 ахаааа ето защо ме мачкаш заради ремусуууууу. Аз баце праснах тръби на ф55 и един резонатор и крайно спортно гърне което е с два резонатора (двуцевка). Мога да ти кажа ще в аспо не е ефтино и не е ефтин сервиз. Хората там са много пекани и старателни, поне на мене ми направи такова впечатление. Там ни сложиха, мека връзка от спортните колектори, огънаха ми тръбите, и ми сложиха един резонатор тип пура. Това всичкото за 280 лева. Това ако е ефтино . Та ако ще правиш като мене сложи още един резонатор че от 2500 до към 3000 оборота така бучи в купето а и сигурно и навънка че направо не се трае. Аз вскоро време пак ще ходя да ми сложат резонатор 2-ри. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове