Данчо 31 #1 Публикувано 21 Юли, 2008 нямам нищо против колегата вегас, напротив дори, но искам да попитам правилата ли са променени та успя да пусне тема в купува продава още на първия си пост.Мерси за информацията, ако нещо правя грешка моля да ме коригирате и затворите темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 21 Юли, 2008 Мисля ,че се е регистрирал преди приемането на правилото за 50 поста -- Joined: 30-August 07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 21 Юли, 2008 Да, ако си регистриран преди въвеждането на правилото, то тогава то не те засяга. А колегата явно не е писал, просто е имал регистрация. Нищо не е заобиколил, не е и превилегирован Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyOne 0 #4 Отговорено 13 Октомври, 2008 Не е превилегирован, но не е и честно спрямо другите регистрирани след 30 август...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #5 Отговорено 15 Октомври, 2008 Здравейте от мен Нов съм във форума, но не и в манията към Honda. Ще ви споделя мнението си за това конкретно правило във форума - нормално е нов потребител без мнения да няма право да пуска НОВА ТЕМА в Купува/Продава, ясно е че не трябва да се позволи тези раздели да се превърнат в мобиле и да има потребители, които се регистрират само за да пускат обяви, или такива които с няколко потребителски имена спамят.Но не разбирам от къде накъде нямам право да пиша НОВ ОТГОВОР, когато съм новорегистриран. Не винаги личното съобщение е най-подходящия начин за връзка с продавача. Понякога потребител може да добави полезна информация към обявата, и нямам предвид "много пари искаш" или "може да се вземе еди-колко-си-по-хубава кола за еди-колко-си-по-малко пари", а имам предвид аргументирани мнения за коректността или реалността на цената/обявата, допълнителна информация и т.н. Защото понякога продавачи обявяват нереални цени чисто и просто от незнание, и ако им се даде правилната информация могат, за тяхно добро, да коригират исканата от тях цена, и да си продадат това което продават вместо обявата да стои с невъзможна цена и да се изгуби назад в раздела. И нямам предвид само цената, всякакви добавки които могат да бъдат полезни, а и друга информация. Друг вариант е например конкретния случай при мен - в една обява искам просто да напиша, че колата която се продава съм я взел, и няма смисъл да се вдига темата в раздела, или да бъде дори заключена, защото още се обсъжда от няколко потребителя и стои нагоре в раздела, а реално обявата няма стойност вече, а продавача не е влизал скоро във форума, за да напише "Продадена".Сигурно имате сериозна обосновка, за да го въведете по този начин, не искам да се бъркам в управлението на форума, но поне помислете над предложението ми, и то не заради причината поради която аз искам да напиша НОВ ОТГОВОР в тема отт Купува/Продава, а поради изброените по-горе във втория абзац.Говоря от гледната точка на дългогодишен модератор (Глобален) във forums.data.bg (wwwDotcoM), имам все пак поглед върху поведението на (голям брой) потребители в различни ситуации и считам, че е достатъчно да се забрани НОВА ТЕМА на новорегистрирани юзери. Не взимам под внимание конкретно да се копира от дата.бг политиката, защото техния подход в момента (Купува/Продава темите директно се появяват заключени, но за сметка на това всеки може да ги пуска) също не го одобрявам, а и съм напуснал екипа им преди много много време.ЗДРАВЕ! и ако ми позволите да пусна нов отговор в темата ще се похваля с коя хондичка влязох в клуба! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 15 Октомври, 2008 Вижда се че знаеш за какво говориш, но реалноста в нашия форум е такава, че всяко едно такова мнение е глас в пустиня ... за съжаление няма кой да реши тоя проблем в близкото бъдеще ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РВ3661СН 0 #7 Отговорено 22 Октомври, 2008 Ето и аз немога да пускам нови теми още а съм от няколко месеца вече?Пускам мнения кадето трябва маиче . Незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове