Jump to content
Данчо

могат ли да ме съдят

Recommended Posts

абе онзи ден се регнах в ибей и колегата до мен е злаожил за една част за 150 $ без аз да разбера.В крайна сметка съм спечелил търга.Сега мога ли да ям дървото или не?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не , няма да плащаш и до 5-6 дни ще получиш мейл или лично съобщение че има подадена жалба за неплтаена стока ...... алабала ще говорите едно друго и накрая ще ти дадат "UNPAID ITEM STRIKE" :) Принципно това нищо не прави но като се съберат няколко щи затрият акаунта и алабала :)П.С Накратко , дай си лабаво и гледай да не се повтаря :)

Редактирано от GeFi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , няма да плащаш и до 5-6 дни ще получиш мейл или лично съобщение че има подадена жалба за неплтаена стока ...... алабала ще говорите едно друго и накрая ще ти дадат "UNPAID ITEM STRIKE" :) Принципно това нищо не прави но като се съберат няколко щи затрият акаунта и алабала :)П.С Накратко , дай си лабаво и гледай да не се повтаря :)

колега говориш се едно стрес съм преживял.Мерси много, за инфото все пак де , не знаех кво е положението.Ако може някой друг и той да даде информация, квот е чувал, виждал :П

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така е,аз играх за една кола и не я взех,получавам некви запитвания и т.н.,ма освен да ти изтрият акаунта да не можеш да пазаруваш,друго няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не бе да те информирам :) Аз миналата седмица имах такова преживяване ама по вина на продавача ... както и да е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

демек няма да ям голямата баблюга?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко няма! В твоя случай стоката не е пратена тогава би станал проблем! Но в този случай не! Както знаеш в ибей има нещо от рода на рейтинг или нещо такова! Колко е надежно това дето купуваш, продаваш дали си добър платец! В твоя случай си влошаваш репотацията и има възможност в бъдеще някой който е не бай ит нау да не ти го продаде като вижда че си се отказвал от покупка! Поздрави и дано съм бил полезен! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Без да си платил няма да ти прати нищо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никой няма да се хване да те съди...сигурно е само че ще те докаладват на сайта .... какви са санкциите обаче нямама представа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Izanagi

Имаш право да се откажеш от наддаването дето си направил , щом някой ти е ползвал акаунта без разрешение.Не съм 100% сигурен точно как става , ама прочети.Тогава стоката я печели следващия след теб и готово.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...