Данчо 31 #1 Публикувано 18 Юли, 2008 абе онзи ден се регнах в ибей и колегата до мен е злаожил за една част за 150 $ без аз да разбера.В крайна сметка съм спечелил търга.Сега мога ли да ям дървото или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 18 Юли, 2008 (Редактирано) Не , няма да плащаш и до 5-6 дни ще получиш мейл или лично съобщение че има подадена жалба за неплтаена стока ...... алабала ще говорите едно друго и накрая ще ти дадат "UNPAID ITEM STRIKE" Принципно това нищо не прави но като се съберат няколко щи затрият акаунта и алабала П.С Накратко , дай си лабаво и гледай да не се повтаря Редактирано 18 Юли, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 Не , няма да плащаш и до 5-6 дни ще получиш мейл или лично съобщение че има подадена жалба за неплтаена стока ...... алабала ще говорите едно друго и накрая ще ти дадат "UNPAID ITEM STRIKE" Принципно това нищо не прави но като се съберат няколко щи затрият акаунта и алабала П.С Накратко , дай си лабаво и гледай да не се повтаря колега говориш се едно стрес съм преживял.Мерси много, за инфото все пак де , не знаех кво е положението.Ако може някой друг и той да даде информация, квот е чувал, виждал :П Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #4 Отговорено 18 Юли, 2008 Точно така е,аз играх за една кола и не я взех,получавам некви запитвания и т.н.,ма освен да ти изтрият акаунта да не можеш да пазаруваш,друго няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #5 Отговорено 18 Юли, 2008 Е не бе да те информирам Аз миналата седмица имах такова преживяване ама по вина на продавача ... както и да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 18 Юли, 2008 демек няма да ям голямата баблюга?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #7 Отговорено 18 Юли, 2008 Споко няма! В твоя случай стоката не е пратена тогава би станал проблем! Но в този случай не! Както знаеш в ибей има нещо от рода на рейтинг или нещо такова! Колко е надежно това дето купуваш, продаваш дали си добър платец! В твоя случай си влошаваш репотацията и има възможност в бъдеще някой който е не бай ит нау да не ти го продаде като вижда че си се отказвал от покупка! Поздрави и дано съм бил полезен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #8 Отговорено 18 Юли, 2008 Без да си платил няма да ти прати нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #9 Отговорено 18 Юли, 2008 никой няма да се хване да те съди...сигурно е само че ще те докаладват на сайта .... какви са санкциите обаче нямама представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Izanagi #10 Отговорено 18 Юли, 2008 Имаш право да се откажеш от наддаването дето си направил , щом някой ти е ползвал акаунта без разрешение.Не съм 100% сигурен точно как става , ама прочети.Тогава стоката я печели следващия след теб и готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове