Moonchild 18 #1 Публикувано 17 Юли, 2008 (Редактирано) Уф....това с 39 000 км. ме притеснява. Не забравяй, че документи се подправят масово. За пренавиването на километража да не говорим.Също така и обикновена газова уредба с тези пластмасови колектори... много притеснително ми звучи.а цената е направо плашещаНе разбирам думичката "уникат" в допълнителната информация Редактирано 17 Юли, 2008 от Moonchild Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
психо 0 #2 Отговорено 17 Юли, 2008 колега,виж дали окачването е здраво.ако не пуши на масло и ауспуха от ватре няма чернилка значи е добра.моита е седан от старата версия и ауспуха от вътре е с ръжна без окис. а най важното е да те кефи колицата късмет и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #3 Отговорено 18 Юли, 2008 КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ ПРИ ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ, Безценни съветитова е линка:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728Километри- :P п.п.: с тоя ауспух всички взеха да правят клизми по колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carnality 0 #4 Отговорено 19 Юли, 2008 Днес ходих да я видя за 2-ри път с майстора и впечетленията са ми следните:- Колата деиствително е в доста добро техническо състояние- Газовата уредба ме притеснява , поставяна е преди 3-4 месеца в Плевен , за сега работи уж както трябва ама да знам че може да гръмне не ща да я карам в постояннен страх.- На дясната врата има леко чукнато , но си личи че е било леко и няма нищто засегнато освен ламарината.- Цената определено е много надута и дори се чудя ако ми смъкне на 6500лв май пак е много.Майстора каза че колата е супер без забележки ама нещто не му вярвам много , оказа се че бил голям приятел с един от автокъщата. Не щеше да я погледнем на канал нито да я закачаме на стенд.. , така че ако реша да ходя за 3-ти път ще е с друг майстор .Вие как мислите за окло 6000 - 6500лв може ли да си намеря по хубава Хондичка/примерно Vtec / , задалжително на Метанов или Газов инжекцион/че да мога да я изхранвам/ запазена и да си я карам 5 години без грижи ? Другата марка кола която ми харесва и бих си купил е Ситроен Xara със същите изисквания. Точно загледах едно Ситроенче в Мобиле-то ама не знам как да ви го линкна така ,че подавам информацията тук , кажете какво мислите:Данни:Дата на производство - декември 1999 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 90 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 150000 кмЦвят - СребъренОсобености:4(5) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаКлиматикМеталикМетанова уредбаНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:МЕТАНОВА УРЕДБА с 3х30 бутилки с преглед до 2010 г. 5-6 лв на 100 км разходПитах по ГСМ-а Метановата уредба не е Инжекционн понеже мотора е моно инжекция. И може би не е монтирана в БГ.Какво мислите за тва Ситроенче ? на снимките изглежда доста запазено ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 19 Юли, 2008 ....вземай Ситроена аз и в друг форум ти писах не ти трябва Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове