Jump to content
Guest TheDevilTwin

Присъствието на Хонда

Recommended Posts

Guest TheDevilTwin
Публикувано (Редактирано)

Пичове, ходя на Божурище едва от началото на тазгодишния сезон и съм забелязал, че присъствието на любимата ни марка е минимално.Не виждам нито Парадокс (освен вчера), нито Даркоси :D Досега успях да засека единствено DrOxBoli с неговото черно Купе, червения Хетчбек на REDPOWER, двама пловдивски колеги със син Сивик Si - D16Z6, червен Хетчбек 4-та генерация D15B2 (незнайно на кого е притежание :D ) и не на последно място - един доста вървящ червен Jazz :D Та ако имате възможност, идвайте, защото започнах да долавям доста неприятни приказки по адрес на марката (не, че преди не говореха против Хонда, но сега доста повече се сгъсти атмосферата) :D

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

аз ходя почти всяка седмица обаче не със колата зашото тя още спи зимен сън :) но скоро ще се събуди оздравяла и отпочинала и ще е почти 2-пъти по мощна и тогава на божурище ще им покажем какво е ХОНДА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

аз ходя почти всяка седмица обаче не със колата зашото тя още спи зимен сън :D но скоро ще се събуди оздравяла и отпочинала и ще е почти 2-пъти по мощна и тогава на божурище ще им покажем какво е ХОНДА

Евала за ентусиязма :) Ако ме видиш някой път на пистата, ела да се запознаем (аз съм си с червената фанелка на Honda Fan Club :P )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

TheDevilTwin, със сигурност ще се видим на 15.05.2005 ! Само че по друг повод - Car Audio...За съжаление колата е "печка" и не мога да се пускам с някви "уроди"( разбирай маниаци )!!!П.С. Ще видят те какво е музика след 2 седмици ! :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

аз ходя почти всяка седмица обаче не със колата зашото тя още спи зимен сън :P но скоро ще се събуди оздравяла и отпочинала и ще е почти 2-пъти по мощна и тогава на божурище ще им покажем какво е ХОНДА

:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

darcosi-давай по бързо ,че нямам търпение да видя как ги размазваш на божура :P:D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

TheDevilTwin, със сигурност ще се видим на 15.05.2005 ! Само че по друг повод - Car Audio...За съжаление колата е "печка" и не мога да се пускам с някви "уроди"( разбирай маниаци )!!!П.С. Ще видят те какво е музика след 2 седмици ! :P:D

браво браво ще гледам и аз да дойда да видим дали ще има bass :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest totko

въпрос към darcosi:кво още и прайш на колата?То нема кой да те бие в твоя клас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Само едно питане, че не съм много в час с божуришките истории - кой ден е най-добре да се ходи - събота/неделя?... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Само едно питане, че не съм много в час с божуришките истории - кой ден е най-добре да се ходи - събота/неделя?... :no:

Най-добре в събота :( Тогава се събират най-много хора на пистата :no: П.П. Тази седмица ще пропусна, но на 14 и 15 Май ще съм налице.Идвайте на тунинг-събора, че миналия път ние - Хондаджиите леко се изложихме :no:!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Защо да сме се изложили??? :no::no::no: Да си направят колите да вървят и свирят като HONDA па тогава ще им покажем :(:);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тази седмица ще пропусна, но на 14 и 15 Май ще съм налице.

Това ще е истинското събиране и аз мисля да дойда :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ако е неорганизирана лудница като миналия път поне има няколко язовирчета наблизо, че и риба има вътре :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

В скоро време се надявам и аз да почна да се появявам на божурище :no: да видим как се представят колегите от клас 1.5 атмосферни :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Гоя въпросния Джаз незнам какво мо е правено на варви доста добре.Мене ме би с половин кола,верна че на мен ми е спукана дистр.капачка на все пак е добър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Защо да сме се изложили??? :no:  :no:  :( Да си направят колите да вървят и свирят като HONDA па тогава ще им покажем :)  ;)  ;)

Защото, както вече споменах в темата за предишното изложение, присъствието на Хонда беше минимално - имаше 3-4 тунинговани Хонди, а статистиката показва, че именно Хондите са най-предпочитаните коли за тунинг по света ;) Интересно, защо ли ? ;) Не, че в България няма тунинговани Хонди, а просто някои хора решиха да проспят събирането и точно затова искам този път да се организират повече ентусиясти на марката, които да посетят предстоящото шоу ;) П.П. Нека да сме сектанти, но не само по събиранията на клуба, а навсякъде :no: Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...