Jump to content
Guest remo

Среща на тунинг-генерацията, 19.март

Recommended Posts

Guest remo

Скъпи приятели, вече е ясна датата на тунинг-срещата, организирана от www.bg-tuning.net - меропрятието ще се състои на 19.03.2005г. на писта "Божурище" от 12:00. Собствениците ма тунинговани автомобили и такива с мощни Car Audio системи се очакват на полигона в Студентски град в 11:00 за колона до Божурище. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ЗАПОВЯДАТ НА ПИСТАТА В 12:00.

Ще бъдат организирани драг-състезания, надсвирване и оценяване на оптичния тунинг. Ще попитате, защо не организираме и оценка на вътрешния тунинг - гонките ще покажат най-добре кой какво е направил с автомобила си.

При надсвирването ще се гледат най-вече качеството на звука и обезопасеността, като съдиите имат право да дават бонус-точки за дизайн и SPL.

При състезанието за оптичен тунинг критериите ще бъдат "оригиналност", "качество на изработката", "съвместимост на елементите" и "цветово оформление", като съдиите си запазват правото да дават бонус-точки за интериорни решения, винили и др. Една кола обаче няма да пада надолу в класирането, ако тунингът не е цялостен, като това не означава, че хората, които не са променили всичко в своя автомобил, ще останат неоценени.

Входът ще бъде 2лв., както винаги на Божурище.

С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси, ако имате такива!

е-mail: webmaster@bg-tuning.net GSM 0888 72 34 70

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Събора мина супер. Общо взето се събраха доста ентусиасти и тунинг-фирми от цялата страна и демонстрираха, че в България тунинг-обществото се развива с пълни темпове :rolleyes:

Видях се с 1net и се запознах с двама братя ентусиасти от Враца, които взеха участие в шоуто с един златист CRX 1-ва генерация ZC1 и казаха, че в момента подготвят също Прелюд от 1987 и Мазда 626 Купе от 1991, които смятат да завършат до следващото тунинг-представление на 15 Май :rolleyes:

Присъствието на Хонда обаче, въпреки всичко беше едва осезаемо, нищо че се появиха някои нови тунинговани Хонди (като по-горе споменатия CRX, а също и един доста наточен син Сивик 5-та генерация, който ми направи впечатление, че дори имаше стикер на клуба).

Ще постна снимки, когато ги кача на сървърите, защото са доста и няма да стане много бързо :lol::lol:

Евала на организаторите и участниците ;):rolleyes:;)

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

:rolleyes:

моето впечатлени обаче не е много добро, имаше какво да се види, но от организацията има още мноооого какво да се иска...

TheDevilTwin, за това ли говориш:

Публикувано изображение

:rolleyes:

още интересни неща, тук: http://www.psytronix.org/honda/upload/misc...ing_19_03_2005/

Съжалявам само, че не успях да срещна доста хора от наште :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
Отговорено (Редактирано)

1net :rolleyes: този сивик е моя :rolleyes::rolleyes::lol:но организацията е ;);):lol:

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

ЗАЩО ma4o ? Разкажи повече подробности ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

1net ;) този сивик е моя ;)  :hondarulez:  ;)

Това истина ли е?! ;);) баааааххххх мааааа мууууу... :help: Ма4о, ако е вярно - YOU THE MAN! :):help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

1net ;) този сивик е моя ;):hondarulez:;)но организацията е :):help::help:

Само джантите не са твойте,ина4е е cool!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Публикувано изображение

това е тои миналата година :help: но сега е :help: ааааааааа :):hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ай дайте снимки де, не ва ли е срам :hondarulez: на 1net не мога да отворя страницата :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

ЕЕ Ма4о какъв е тоя дзвер ;):help: Организацията излезе от контрол отсекъде много народ, аз толкова не съм виждал на божура идваха ужким съдий гледаха колите ма така и не се разбраха кой какво е постигнал.Не можаха да се оправят с тълпата :hondarulez::) мнооооооого народ :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

това е тои миналата година :) но сега е :help: ааааааааа ;)  :hondarulez:

Пич, това ли ти е Д13Б2-ката? БАСИ! Кефи! От всякъде! ;):help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Колеги, аз също бях там и цъках и гледах, но така и не разбрах:Какво беше това ФИАТ-че (черното Типо) дето ги минаваше всичките като спрели?????Дайте малко инфо ако сте разбрали нещо.П.С.Срещнал си от НАЩЕ !!!............. ченото купе е мое, просто не съм толкова популярен :hondarulez:

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CR-X

Колеги, аз също бях там и цъках и гледах, но така и не разбрах:Какво беше това ФИАТ-че (черното Типо) дето ги минаваше всичките като спрели?????Дайте малко инфо ако сте разбрали нещо.П.С.Срещнал си от НАЩЕ !!!............. ченото купе е мое, просто не съм толкова популярен :help:

черното типо е с турбо и направено е яко и по нататик ще излезе още по яки колички :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Ето ви снимки от шоуто тук :):hondarulez:

1net, точно за този Сивик говорех :help:

Евала на ma4o за ентусиазма и похарчените по колата пари :help: Наистина си заслужава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

съклубари ;) много ме радва ,че ви харесва какво съм направил с сивикчето ;) но да знаете че още несам сваршил.... :hondarulez: има още неща които мислия да подобра ;););):help::help::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
Отговорено (Редактирано)

ma4o Публикувано на Mar 20 2005, 01:28 AM

съклубари  много ме радва ,че ви харесва какво съм направил с сивикчето  но да знаете че още несам сваршил....

Чакаме с нетърпение резултата БРАВО от мене.

Dominic Публикувано на Mar 19 2005, 10:37 PM

ченото купе е мое

За това говориш нали? :help:Публикувано изображение Перфектно изглежда - :hondarulez:

А другото черно е мое Публикувано изображение;)

1net - Защо като си ме засякъл не се обади да се видим ;) и телефон бях оставил на таблото ;)

П.С. - Мускаля със спойлерите ме разби ;);) Само дето вечерта на Бояна ченгетата го бяха згащили :help::) лоша работа

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lightfashion

DrOxBoLiтрябваше да се състезаваш бре , аз ти казах ама ти ..:help: Щеше да ги скъсаш :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Сигурно, но трябваше поне половин час да чакам, че да се добера до старта :hondarulez:Наистина организация куцаше леко, но и тълпата която се събра трудно се организира :help: Малко бяха изненадани според мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lightfashion

мани мани .. пък някои бяха толкова надути че ше се пръснатпопитах един "извинете това вашата кола ли е (ставаше дума за едно сиво митсубиши)" .. тои вика "не!" ама вкара някаква мацка вътре да се снима .. викам ае няма се занимавам :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе колеги не ми се отваря нито една снимка или страница със снимки :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

За тези, които не виждат снимките, ги качих в дата.бг :hondarulez: Ето и линк :help: Дано там поне ви ги отвори :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Малееее, каква съм заспа :help: тази снимка с листчето на таблото даже е от мойте :) помотах се, поогледах се и като не те видях и :help:п.с. как не отваряте снимките бе :hondarulez: от цял свят се отварят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pichagata

prosto tova koeto vidiah na bojurishte beshe nai neorganiziranoto izlojenie v sveta chestno! ludnica... da ne govorim za korupciata,edin priatel beshe v jurito i kato mi kaza oshte otnachalo za kakvo stava vupros beh 100% sigoren che 1vo mesto shte vzeme bratchetcheto na gospodian ot rujito:)) a edin ot nai atraktivnite demek moia hehe ( d ane zvuchi kat reklama i samopohvala:P)shte ostane nenagraden no boli me fara samo siakm da kaja che TOIA shiban netuningovan golf koito vze kupata beshe po grozen ot koiato i da e honda na bojurishte chesno.. bravo kolegi vidiah mnogo gotini CRX cheta .. radvate me!jalko che samo az imah del sol.. ili pone drugi ne vidiah.Mojebi tova koeto napisah e PREOVILICHENO no kato se seta che nekug golf koito niamashe nishto interesno po nego vze 1vo mesto i po koito beshe hvurleno 1 sedmcia rabota ne poveche.. a az napravo povehce ot 6 meseca se mucha kat idiot po moita :hondarulez:) da ne govorim che 4 chasa predi izlojenieto ia preboidisah drug cviat haha ei tui shtoot nebesno sinio mi haresa poveche ot tumno sinioto.. abe karaite da e velezo kupon da stava TA ISKAH DA KAJA SAMO CHE CRX4etata beha mnogo gotinki !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

На мен тази идея не ме кефеше от самото начало, пък и съм с резерви към тунинг генерацията. Да ме извинът тези, които са им фенове. За това реших, че и няма за какво да ходя. Не виждам какво голямо признание ще е за някой те да му одобрат колата. Абе изобщо кой си прави колата, за да му каже някой Евала :help: Аз ако правя нещо, го правя заради себе си и да ми прави кеф на мен, а който не го харесва да не го гледа :hondarulez: Междо другото Пичага, Евала за ентосиазма. Хубава ти е колата, ако незнам, че е десол, няма да разбера ако я видя сигурно. Обаче си е станала уникат. Наистина шоу Кар! Харесва ми дизайна също, наистина доста си се потил докато я направиш така. :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

prosto tova koeto vidiah na bojurishte beshe nai neorganiziranoto izlojenie v sveta chestno! ludnica... da ne govorim za korupciata,edin priatel beshe v jurito i kato mi kaza oshte otnachalo za kakvo stava vupros beh 100% sigoren che 1vo mesto shte vzeme bratchetcheto na gospodian ot rujito:)) a edin ot nai atraktivnite demek moia hehe ( da ne zvuchi kat reklama i samopohvala:P)

shte ostane nenagraden no boli me fara samo siakm da kaja che TOIA shiban netuningovan golf koito vze kupata beshe po grozen ot koiato i da e honda na bojurishte chesno.. bravo kolegi vidiah mnogo gotini CRX cheta .. radvate me!jalko che samo az imah del sol.. ili pone drugi ne vidiah.

Mojebi tova koeto napisah e PREOVILICHENO no kato se seta che nekug golf koito niamashe nishto interesno po nego vze 1vo mesto i po koito beshe hvurleno 1 sedmcia rabota ne poveche.. a az napravo povehce ot 6 meseca se mucha kat idiot po moita :hondarulez:) da ne govorim che 4 chasa predi izlojenieto ia preboidisah drug cviat haha ei tui shtoot nebesno sinio mi haresa poveche ot tumno sinioto.. abe karaite da e velezo kupon da stava TA ISKAH DA KAJA SAMO CHE CRX4etata beha mnogo gotinki !

Според мен, габровският Голф си беше много приличен даже (въпреки, че не се кефя особено много на Голфове), само джантаците му бяха леко скапани :help:

Ето една снимка да го видите и вие:

Публикувано изображение

Иначе освен твоя Дел Сол имаше и още един - черен (за съжаление без никакъв тунинг) :help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Според мен, габровският Голф си беше много приличен

Приличен... това е точното определение! Разбира се, когато става дума за външен вид всичко е доста субективно, но това нещо, определено не беше най-добре изглеждащата кола. От всички предварително обявени критерии за оценка на оптичния тунинг, само качеството на изработка беше на необходимото ниво.Но в крайна сметка, както някой каза, всеки прави, или не прави колата си, за да я харесва той самия. Затова радвайте се на автомобилите си и... газ на 5-та, да не друса :cool: п.п. организацията не куцаше... просто такава нямаше

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pichagata

hahaha "prosto takava niamashe" mda mnogo dobre kazano. am a i mnogo sum suglasen s kolegata i tochno tova me kara da se zamisliam zashto da im obrushtam vnimanie kato v moite ochi karucata mi e shto gode dobre UNIKALNA e, a tova i iskah . seki ima pravo da niama vkus az sigorno imam no e mngoo razvraten.. bezvkusen:) otkachen... AIDE LEK DEN :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bebs``
Отговорено (Редактирано)

напълно прав е "Pichagata" всичко беше пълна измама на всякъде хора абе немам думиии...иначе...не че нещо нали ;) но тази Хонда "ДЕЛ СОЛ" ми напълни душата :cool::dry:

Редактирано от bebs``

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...