Rust 5 #1 Публикувано 15 Юли, 2008 Видях една снимка на 6 ген която мигачите й светеха постоянно и много ми хареса визията . Та се запитах дали може да се измисли лесен за изпълнение начин , по който да си направя мигачите да светят постоянно когато се включват габаритите/фаровете . Както е на колите в щатите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 15 Юли, 2008 а дали е законно да светят постоянно, а и според мен е доста объркващо, някой може да реши че искаш да завиваш и... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 15 Юли, 2008 Ами аз не искам да мига постоянно ... а да свети непрекъснато . Виждал съм коли по улиците , явно внесени от САЩ , които са така . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #4 Отговорено 15 Юли, 2008 Ма това в смисъл постоянно-постоянно докато си в движение, или когато подадеш сигнал че завиваш на някъде вместо да мига да свети непрекъснато ? Че аз нещо не чатнах ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #5 Отговорено 15 Юли, 2008 има предвид мигача да свети като габарит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 15 Юли, 2008 Когато светят на габарит - светят с по-слаба светлина и като подаде светлинен сигнал крушката светва с пълния си капацитет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 15 Юли, 2008 Не .... винаги да светят с пълна светлина , просто когато се пусне мигач да си мига . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damyan 0 #8 Отговорено 15 Юли, 2008 всичко може само че нали за това е този технотест в София който минават американските коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 16 Юли, 2008 Не .... винаги да светят с пълна светлина , просто когато се пусне мигач да си мига .Ами аз имам двама приятеля, на който сивиците са така и са вкарани от Канада и така светят. Когато са включени габаритите си светят на може би 50% от силата на крушката и като цъкнат мигач започват да си святкат на 100,50,100,50 и така. Не знам как си виждал ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #10 Отговорено 16 Юли, 2008 Американските са така - това е някъква екстра към тях, на брат ми акурата е по същия начин, лично аз нямам идея как може да се направи такава прищявка, а може и да имаш проблем с кат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #11 Отговорено 16 Юли, 2008 (Редактирано) може би с такава крушка каквато е на стоп-светлините (с 2 степени силно и слабо) като слабо светещата степен да е включена към габаритите, а силно светещата през релето дето прави да мига и към лостчето за мигачи/аварийнип.п. ама то пък за такава крушка и фасонката е различна май Редактирано 16 Юли, 2008 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #12 Отговорено 16 Юли, 2008 двойни фасунки от стоп и двойни оранжеви крушки.... и воала на моята е по този начин направено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #13 Отговорено 16 Юли, 2008 колега я пусни една снимка как изглежда на габарити колата ако не ти е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #14 Отговорено 16 Юли, 2008 Не .... винаги да светят с пълна светлина , просто когато се пусне мигач да си мига .ето това е въпроса който ме мъчи и мен...двойни фасунки от стоп и двойни оранжеви крушки.... и воала на моята е по този начин направено иначе това като на Дидо (hEka) лесно ставамисля май, че реле ще трябва за първия случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове