Jump to content
Rust

Постоянно светещи мигачи - как ?

Recommended Posts

Видях една снимка на 6 ген която мигачите й светеха постоянно и много ми хареса визията . Та се запитах дали може да се измисли лесен за изпълнение начин , по който да си направя мигачите да светят постоянно когато се включват габаритите/фаровете . Както е на колите в щатите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали е законно да светят постоянно, а и според мен е доста объркващо, някой може да реши че искаш да завиваш и...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ами аз не искам да мига постоянно ... а да свети непрекъснато . Виждал съм коли по улиците , явно внесени от САЩ , които са така .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Ма това в смисъл постоянно-постоянно докато си в движение, или когато подадеш сигнал че завиваш на някъде вместо да мига да свети непрекъснато ? Че аз нещо не чатнах ... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

има предвид мигача да свети като габарит

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато светят на габарит - светят с по-слаба светлина и като подаде светлинен сигнал крушката светва с пълния си капацитет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не .... винаги да светят с пълна светлина , просто когато се пусне мигач да си мига .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всичко може само че нали за това е този технотест в София който минават американските коли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не .... винаги да светят с пълна светлина , просто когато се пусне мигач да си мига .

Ами аз имам двама приятеля, на който сивиците са така и са вкарани от Канада и така светят. Когато са включени габаритите си светят на може би 50% от силата на крушката и като цъкнат мигач започват да си святкат на 100,50,100,50 и така. Не знам как си виждал ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американските са така - това е някъква екстра към тях, на брат ми акурата е по същия начин, лично аз нямам идея как може да се направи такава прищявка, а може и да имаш проблем с кат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

може би с такава крушка каквато е на стоп-светлините (с 2 степени силно и слабо) като слабо светещата степен да е включена към габаритите, а силно светещата през релето дето прави да мига и към лостчето за мигачи/аварийнип.п. ама то пък за такава крушка и фасонката е различна май

Редактирано от Stancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

двойни фасунки от стоп и двойни оранжеви крушки.... и воала :ranting: на моята е по този начин направено :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега я пусни една снимка как изглежда на габарити колата ако не ти е проблем :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето това е въпроса който ме мъчи и мен...

двойни фасунки от стоп и двойни оранжеви крушки.... и воала ;) на моята е по този начин направено ;)

иначе това като на Дидо (hEka) лесно ставамисля май, че реле ще трябва за първия случай :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...