bate_em4o 55 #1 Публикувано 14 Юли, 2008 Ами....не става.И аз чакам някво развитие,ама.......И никва информация.Сигурно има някви много основателни(или не) причини.Още малко и ще "годинясам",но засега само форума работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4esnova 1 #2 Отговорено 14 Юли, 2008 Гледам имаш 2 мнения за 1 година и двете са с отрицателна нотка. Нямах работа и ходих да се гавря с един психолог, казах му че съм бесен на енергото и искам да им тегля една по телефона ама гласа ми казва да натисна диес а моя телефон е със шаиба...тои ми отговори спокоино: Като се почустваш бесен вирви и прегърни 1 дърво и ще ти стане по добре. Мисля че пак отвори голяма рана за тия прословути 30-60лв. Картите се правят за 1 ден ама кои е за и кои против сега пак ще има караница. Аиде мир и г.г.хахахахахаха - не е нарочно, иначе съм положителен човек, но такива щуротии не мога да подмина..... Знаеш ли колко гадно ми стана - Влизам си аз, рано сутринта в понеделник, паля си 1 цигара, сипвам си кафенце и в 1 момент започват да ми се разширяват зениците, разни хора, разни идеали и цялата вселена започна да ми се разпада, е как да го подминеш с мълчание... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #3 Отговорено 14 Юли, 2008 Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 4esnova #4 Отговорено 21 Юли, 2008 Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам И аз искам и не ми е заради отстъпките, повече от гордост, и стикер искам на фен клуба, ама незнам от къде и как се получава, ама в сряда в сервиза на Омбре2 ще ги питам (срам, не срам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khalata 0 #5 Отговорено 24 Юли, 2008 Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам И аз искам и не ми е заради отстъпките, повече от гордост, и стикер искам на фен клуба, ама незнам от къде и как се получава, ама в сряда в сервиза на Омбре2 ще ги питам (срам, не срам)кви са тия прословути карти ! зимам разни работи от една фирма дето предлага магнитни карти ! ако за тва става дума мога да видя кви пари кво 6то ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове