Jump to content
bate_em4o

Какво Става?

Recommended Posts

Ами....не става.И аз чакам някво развитие,ама.......И никва информация.Сигурно има някви много основателни(или не) причини.Още малко и ще "годинясам",но засега само форума работи. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам имаш 2 мнения за 1 година и двете са с отрицателна нотка. Нямах работа и ходих да се гавря с един психолог, казах му че съм бесен на енергото и искам да им тегля една по телефона ама гласа ми казва да натисна диес а моя телефон е със шаиба...тои ми отговори спокоино: Като се почустваш бесен вирви и прегърни 1 дърво и ще ти стане по добре. Мисля че пак отвори голяма рана за тия прословути 30-60лв. Картите се правят за 1 ден ама кои е за и кои против сега пак ще има караница. Аиде мир и г.г.

хахахахахаха - не е нарочно, иначе съм положителен човек, но такива щуротии не мога да подмина..... Знаеш ли колко гадно ми стана - Влизам си аз, рано сутринта в понеделник, паля си 1 цигара, сипвам си кафенце и в 1 момент започват да ми се разширяват зениците, разни хора, разни идеали и цялата вселена започна да ми се разпада, е как да го подминеш с мълчание...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4esnova

Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам :)

И аз искам и не ми е заради отстъпките, повече от гордост, и стикер искам на фен клуба, ама незнам от къде и как се получава, ама в сряда в сервиза на Омбре2 ще ги питам (срам, не срам)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе вярно,наскоро казвах на едни приятели за тия членски карти,ама не се сеитх да потърся в търсачката да видим за някво развитие.Еми незнам кой иска кой не,ама все ще има доста навитаци като мен.Аз искам да притежавам такава карта,дори и за красота да я имам :)

И аз искам и не ми е заради отстъпките, повече от гордост, и стикер искам на фен клуба, ама незнам от къде и как се получава, ама в сряда в сервиза на Омбре2 ще ги питам (срам, не срам)
кви са тия прословути карти ! зимам разни работи от една фирма дето предлага магнитни карти ! ако за тва става дума мога да видя кви пари кво 6то ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...