Sonse 1 #1 Публикувано 12 Юли, 2008 Колата не е моя, затова звънете на посочения телефон! GSM:.0877944033 Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #2 Отговорено 12 Юли, 2008 Един или два CRX-а се продават? И двата ли са със ZC мотора? Какво е реалното им състояние - на едната снимка единия е с нормалния си пластмасов "нос", на другата е с някаква homemade пластмаса. И не на последно място - цена? П.С.Щом колата(колите) не е твоя, поне поискай повече информация. На такава несериозна обява няма да се обадя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 13 Юли, 2008 Май са 2, аз поне виждам различни номера... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #4 Отговорено 13 Юли, 2008 Съжалявам за малкото информация.Това, което знам е, че колата е една и това са снимки общо взето от прогреса на оптичното и разитие...Във вторник, евентуално всичко ще е готово.Цената била доста добра, но се обадете на телефона за повече информация.Друго не знам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #5 Отговорено 13 Юли, 2008 Съжалявам за малкото информация.Това, което знам е, че колата е една и това са снимки общо взето от прогреса на оптичното и разитие...Във вторник, евентуално всичко ще е готово.Цената била доста добра, но се обадете на телефона за повече информация.Друго не знам...След спрака излезе, че са 2...Skype:[12:17:20] BOTEV....HRISTO каза: 4ernia s belite lenti u vtornik 6e e ve4e 4erven mat zc1 motor i struva 2600[12:17:26] BOTEV....HRISTO каза: a drugia na 2200 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #7 Отговорено 20 Юли, 2008 Горе на гад деумн ЗЦ едноооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове