Jump to content

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Благодаря предварително... става дума за хонда 4-та ген 89-та година хе4 с двигател д15б2Моля насо4ете ме към марки и цени за предни амортесьори имам спе6на нужда от такива знам и раз4итам на професионализмът ви.... поздрави от слънчева Варна

Редактирано от Dedovoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря предварително... става дума за хонда 4-та ген 89-та година хе4 с двигател д15б2Моля насо4ете ме към марки и цени за предни амортесьори имам спе6на нужда от такива знам и раз4итам на професионализмът ви.... поздрави от слънчева Варна

И така интересът към темата е голям.......и съм сигурен 4е всеки един от вас тай една любов към хонда цивик 4-та ген 1.5 90-япон4ета под капака и всичките живи :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей КолегаАз лично съм си поръчал червено Кони- (почти всеки трети тук, който си е сменял амортисьорите, си е сложил Кони- къде жълто, къде червено).Не съм видял някои да се е оплакал от тях. Аз чакам обаче доставка вече 2 месец, но мисля, че някои колега- тук от форума може да ти ги осигури и за по- кратко време. Жълтото Кони е с по- твърда возия, а червеното е за по- мека, като и двата модела могат да се регулират на "твърдост".Цени- за задни- 350 лв/двата (червено Кони Special), и 420 лв/двата (жълто Кони Sport). За предни- мисля, че са по- скъпи с около 50 лева. ПоздравиЖоро

Редактирано от JoroHondata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спортни или нормални?За спортни зависи от много фактори, за нормални - Каяба например е добро решение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Предпочитам нормалната возия.... каяба , токико , .... предложете други марки с приложени цени моля ви ! :huh:Знам ве4е цена за бройка Токико - 115лв..за 1 бр.

Редактирано от Dedovoto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Какъв по-точно ти е "HODI4-a" ? :huh: И защо не отидеш на магазина за авточасти и на питаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Обади се в АУТО ХЕЛП.Аз пазарувам само от там и съм доволен от частите и цените!С това мога да ти помогна за сега..... Надявам се да си намериш читави части на приемливи цени! Успех :P Ако искаш аз да се обадя и попитам, не е проблем просто ми кажи каква ти е колата, предни и задни и т.н. По този начин също мога да ти помогна!От Варна си, там има много колеги...обадил се на Миамото.Той пазарува постоянно части все пак с това се занимава сигурен съм, че знае куде не са главорези.И все пак мн добре знаете: "Евтиното излиза скъпо" Скачай на Каябата и не му мисли!

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ ти препоръчвам AL-KO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found