a4oTo 1 #1 Публикувано 9 Юли, 2008 Здравейте Харесах си една Хонда Сивик , но е от Стара Загора .... а аз съм от Балчик. Обявата на Хондата я има в мобилето .... черна , цената е 3999. Може ли да помоля някой колега от Стара Загора само да отиде и да я погледне ... дали си заслужава парите ... и ако е добре евентуално да пътувам в понеделник..Мерси предварително , ако някой ми помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #2 Отговорено 9 Юли, 2008 Колега, мисля че ако корегираш заглавието на темата ти, което в момента е "Кола от италия", на нещо по правдоподобно, като "Търся помощ за една кола от Стара Загора", ще имаш по-голям успех.Аз съм в София и няма как да ти помогна, но съм сигурен че все някой колега ще се притече на помощ.Късмет с колата. Дано да е твоята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest a4oTo #3 Отговорено 10 Юли, 2008 няма ли от Стара Загора.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #4 Отговорено 10 Юли, 2008 има,но в сьбота сме по-свободни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #5 Отговорено 10 Юли, 2008 еми събота ... събота ... кво да праиш :-) А ще стане ли да я огледаш по обстоино , да не бия път само .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 11 Юли, 2008 Аз лично само като чуя, че колата е от Италия се отказвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #7 Отговорено 11 Юли, 2008 еми събота ... събота ... кво да праиш :-) А ще стане ли да я огледаш по обстоино , да не бия път само ....ходих да я гледам тази вечер набьрзо-пусни тел.,че ми е по-лесно да говоря/а бе бива/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове