Jump to content
Guest BlooD_ReD

Климатик

Recommended Posts

Guest BlooD_ReD

Здравейте колеги. Извинявам се ако е имало подобна тема обаче не намерих. Въпроса ми е в следното. Харесах си една чудесна Хонда да си купя, но за жалост без климатик, а на мен ми е от първа необходимост. Чух че можело да се сложи отделно. Въпроса ми е дали става качествено, колко струва и дали на практика си заслужава. Благодаря предварително :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е сложно поставянето стига да имаш малки познания в областта, но пък има и хора за тази работа. Климатик на старо можеш да си намериш от 400 до 700 лв и то пълен комплект. Виждал съм на 2 коли как е поставен и почти няма разлика от оригинално монтирания, а в работата му никаква.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма никакъв проблем да сложиш след това,стига да го намериш пълен комплект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш кола с климатик направо си купи такава ще ти излезе по-евтино ,много препоръчително е да е работещ.1.Рядко изпадат климатици и е трудно да разбереш дали работят, а и не всеки можеш да го вземеш на ниска цена2.Монтажа може да бъде и проблемен, отнема време и не в всеки сервиз се хващат да го правят,а и тези които го правят не винаги си разбират от работатаКупувай кола с работещ климатик и не си прави живота сложен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...