Jump to content
jorja

Проблем с климатика на Хонда Акорд 2.0

Recommended Posts

Имам огромен проблем с климатика на хондата от сумати време ходя по сервизи и майстори и най новото е че има проблем в компютъра .Всичко си работи ,копчето за пускане,има налягане,компресорът си работи.Но работата е там че не достига ток от копчето на таблото до компресора и той неможе да включва.При последното ходене в сервиз ми казаха че колата трябва да се закара на диагностика в серзиз който има софтуер за хонда.Та въпроса ми е каде бихте ме насочили да закарам хондатаИ последно ,извинявам се ако не пускам на правилното място този пост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Град ? Ще е по лесно да те упътят колегите :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Град ? Ще е по лесно да те упътят колегите :guns:

Да,забравих да кажа че живея в Софиа и по точно в Борово

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен ако не си с климатроник компютъра няма нищо общо. Надявам се са проверили релетата и диодите. Датчика в Receiver-а (или филтър както му викат). Бих ти препоръчал autofrostcomfort, има линк някъде в тая секция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен ако не си с климатроник компютъра няма нищо общо. Надявам се са проверили релетата и диодите. Датчика в Receiver-а (или филтър както му викат). Бих ти препоръчал autofrostcomfort, има линк някъде в тая секция

Не не съм със климатронник,тя колата е 94 година.Само с климатик е .До колкото знам всичко са проверили но немогат да кажат нищо понеже нямали програма за хонда и такива неща...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки че още не съм си взел колата от сервиза в който я оставих,момчето ми се обади и ми каза че е открил проблема и ще бъде готова днеска.Та искам да изкажа специални благодарности към момчето на име Ники.Евала :bounce:!досега бях в 4 сервиза и никаде неможаха да кажат какъв е проблема с климатика.Ако някой има проблеми със ела по колата може да ходи при него в люлин 2 много е точен и не те бавят :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...