Jump to content

Recommended Posts

8 000 км - въздушен филтър20 000 км - горивен филтър50 000 км - агренажен ремък + ролкина всеки 30 000 км проверка на накладките50 000 км смяна на масло на скоростите (аз не го правя)Редовно миене на колата от вътре и отвънМного любов към колата и жената!Много старание от стряна на шофьора, да избягва дупки и да е лоялен към останалите участници по пътя.Това е. Айде и ще те разцепя на следващата среща. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, аз пък знам, че всичко се сменя наведнъж, и то не на 50 000, а на 10 000км.? Така ли е? Защото ги наближавам от последната смяна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

що откривате топлата вода?

Има си мануали на Хонда...

7500мили - двигателно масло или 1 година, на 2 смени на масло - горивен

При каране в тежки условия (много топло, много студено, предимно къси разстояния под 30мили/ден) - смяна масло на 5000мили

Масло скоростна - 40000км или 2 години

Охлаждаща течност - на 2 години, ангренажа май беше 100К или 5 години, но това е за оригинален, за нонейм във форума 3-4 човека се оплакаха че на 40-45К са ги късали

copy&paste от преведено на руски ръководство за Сивик/Интегра 94

График текущего обслуживания

Оговоренные в настоящем Разделе интервалы текущего обслуживания автомобиля рассчитаны на самостоятельное выполнение владельцем транспортного средства всех необходимых процедур. Продолжительность интервалов определялась исходя из предположения о ежедневной эксплуатации автомобиля. Для того чтобы постоянно поддерживать транспортное средство в пике формы, некоторые из процедур по жела

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

8 000 км - въздушен филтър20 000 км - горивен филтър50 000 км - агренажен ремък + ролкина всеки 30 000 км проверка на накладките50 000 км смяна на масло на скоростите (аз не го правя)Редовно миене на колата от вътре и отвънМного любов към колата и жената!Много старание от стряна на шофьора, да избягва дупки и да е лоялен към останалите участници по пътя.Това е. Айде и ще те разцепя на следващата среща. :)

Мерси много за отговора.Точно това ме интересуваше.А за разцепването на другата среща ще си сваля ръчната ще си долея още вода да не ми загрява и пак няма да имаш шанс :) ПОЗДРАВИ Редактирано от B E X 3 M

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГАД :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...