ecs 0 #1 Публикувано 4 Юли, 2008 Колата е на мой приятел комшия та му пускам обяваДанни:Дата на производство - април 1993 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 90 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 189343 кмЦвят - ЧервенОсобености:2(3) ВратиАлармаГазова уредбаЕл. ОгледалаЗастраховкаЛети джантиМеталикСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключванеОбслужена , сменени мембрани на изпарителя БРЦ , с нова боя е ... снимки по касно цена 3900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #2 Отговорено 5 Юли, 2008 eето и снимки : http://www.snimka.bg/author_albums.php?author=95568 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 5 Юли, 2008 според мен снимките на колата са тук направо директно на нея не е нужно да ми благодариш снимки на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #4 Отговорено 7 Юли, 2008 горе още се продава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #5 Отговорено 8 Юли, 2008 айде колеги цената при сериозен купувач на място може да се корегира питайте някои ако иска да заповяда да тества Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #6 Отговорено 14 Юли, 2008 опа пак сме на пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veronika_HONDA 1 #7 Отговорено 17 Юли, 2008 Интересува ме куде се намира колата, че не е за мен.Ако можеш дай телефон за връзка или пиши на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ecs #8 Отговорено 18 Юли, 2008 Интересува ме куде се намира колата, че не е за мен.Ако можеш дай телефон за връзка или пиши на лични.имаш Лс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ecs #9 Отговорено 20 Юли, 2008 опа да напомня все още си тарси собственик нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #10 Отговорено 23 Юли, 2008 никой не си ли търси хеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ecs #11 Отговорено 31 Юли, 2008 на пазара сме още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове