Jump to content
xzibi7

има ли части и тенекии за сивик купе 5г?

Recommended Posts

Офф как от бързане съм написал седан, а не купе да са *** :) моля някой да ми оправи заглавието

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

skype fanfast трябва да има.

аз нямам купенце, а питам ако имам..защото незнам намира ли се горе долу лесно ламарината, не да се чака с месеци :) и да е на едни цении... :) , но никой не иска да ми обясни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич аз карам седан и да ти кажа мноо не му мисля. то кат ще се млатиш има нйма части все тая.Рещението е просто вземаш купето без да се замисляш за секунда даже щот е мноо добро.И от кат след регистрацията отиваш и си правиш пьлно автокаско. После се качваш и караш смело.Ще ти излезе 250 до 300 лв на година а на разсрочено по 60 70 на три месеца.Разбрах от личен опит колко е важно каското и колко е хубаво да го имаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

пич аз карам седан и да ти кажа мноо не му мисля. то кат ще се млатиш има нйма части все тая.Рещението е просто вземаш купето без да се замисляш за секунда даже щот е мноо добро.И от кат след регистрацията отиваш и си правиш пьлно автокаско. После се качваш и караш смело.Ще ти излезе 250 до 300 лв на година а на разсрочено по 60 70 на три месеца.Разбрах от личен опит колко е важно каското и колко е хубаво да го имаш.

разбира се и да ми покрият щетата, то ако няма частта и да трябва да чакам за нея с месеци... кел файда НЕДАЙ СЕ БОЖЕ!!! Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не, няма как да ги намери :cry::thumbs1: но и това купе неможе човека да го докара и аз немога да пътувам :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако преди да си купил колата мислиш че ще се блъскаш!!!!!По добре не си купувай никаква!!!Тенекия се изправя,части се намират скачай в боя и не му мисли много-много!!!:thumbs1: Toва купенце (в Плевен) го гледах оня ден мноо добро!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....а ти това което си оградил да не мислиш,че заради него целия заден калник ще сменяш :D .има майстори всичко оправят парите според качеството нема друг вариант ако я блъснеш яко разпродаваш на части и вземаш друга....или бегай на гледачка(магьосница) да ти направи магия против катастрофа и си ОК :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...