Jump to content
My Honda

Най-добре продаваните американски коли за юни

Recommended Posts

Данните за най-добре продаваните автомобили за месец юни 2008г. спрямо юни 2007г. в Америка бяха публикувани вчера от Autodata Corp.

Както става видно от данните, Тойота все още държи първенството, а Хюндай е на последно място по брой продадени автомобили за изминалия месец.

Превозно средство Продажби Юни 2008

1. Тойота Корола 42,180

2. Тойота Камри 41,572

3. Хонда Сивик 39,967

4. Хонда Акорд 39,704

5. Форд Ф-серия 38,789

6. Шевролет Силверадо 34,290

7. Нисан Алтима 24,541

8. Шевролет Кобалт 20,888

9. Форд Фокус 17,950

10.Хюндай Соната 16,875

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....бе що така американците не купуват Опел немски и италиянаски атомобили нали били много яки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....бе що така американците не купуват Опел немски и италиянаски атомобили нали били много яки ;)

Ами колега това е така защото,колите за които ти говориш са прекалено "бързи,пъргави мощтни и т.н" и не могат да се впишат там..а и както всички знаеме щатски полицаи не прощава за висока скорост и нарушения като цяло!А опел и другите изредени от теб са много ама мноооооооооо бързи и не могат да се карат бавно... ;)Евалата на японците,яко бачкат и се налагат на всякаде!Радвам се че карам Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така трябва да бъде,хората знаят какво да карат.Не мога да извадя такава информация като по горната но по мой лични наблюдения тук в Лондон всяка 2ра кола е Хонда и може би картинката не е много по различна от USA.Та като стана на въпрос за Хонди :angry: вчера за първи път видях на живо "супер колата" NSX .....ще кажа само:НЯМАМ ДУМИ ДА Я ОПИША ПРОСТО УНИКАЛНА........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва е истината! Японските коли са много по евтини от германските например и всеки човек,който е роден да кара японска кола я получава на половин цена от германските бмв,мерцедес и ауди и получава уникална возия и вървене..Вива ла Хонда :lol: Така трябва хонда трябва да завземат бъдещето,особено с новите водородни и хибридни коли..За по - малко пари получаваш истинския кеф..Наскорп мой приятел ме повози на новия джаз и като се включи ВТЕК-а се напиках от кеф по едно време....Да живее хонда,винаги ще я обичам тая марка и всички хондаджии.Малко съм на 3 водки и 2 бири,ама мнението ми никога няма да се промени...Хонда Рулзззз!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....бе що така американците не купуват Опел немски и италиянаски атомобили нали били много яки :angry:

Никой не може да отрече безспорните качества на HONDA - Динамика,здравина, и подчертано спортен характер от почти всичките им модели (всичко това , което привлича и нас към марката и ни кара да караме именно тези автомобили) Но, колега не ме обеждавай, че ако ти се отдаде възможност редом до хондата си в гарайа да имаш Ferrari или Lamborghini , на същата цена и разходи по тях, ще се дърпаш особено много :angry: .Мисълта ми е , че ако имахме възможност доста от нас щяхме да караме Type R , S 2000 или NSX , но...-ЦЕНА. В статистиката по-горе става въпрос за най-продавани автомодили и всичко, което можеш да си извадиш като извод от това. Що се отнася до Opel - тази марка изобщо не се внася в САЩ, както и много други европейски автомобили(друг е въпроса ЗАЩО :blabla: ). Моля те преди да почнеш да храниш нечие автомобилостроене, помисли дали можеш да поставиш всички марки и модели от същото под един знаменател. Без лоши чувства :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва е истината! Японските коли са много по евтини от германските например и всеки човек,който е роден да кара японска кола я получава на половин цена от германските бмв,мерцедес и ауди и получава уникална возия и вървене..Вива ла Хонда :angry: Така трябва хонда трябва да завземат бъдещето,особено с новите водородни и хибридни коли..За по - малко пари получаваш истинския кеф..Наскорп мой приятел ме повози на новия джаз и като се включи ВТЕК-а се напиках от кеф по едно време...

Това за половината цена не е баш така. По-скоро 10% - 20% при малко по-високо ниво на оборудване. А коя е тая Хонда Джаз с VTEC??? Нещо си се объркал ми се струва...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:lol: !!! !!! Май май съм се пообъркал..Но наистина като стигна към 5000 и нещо мноу ми хареса :angry: Редактирано от Brutalism

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тва е истината! Японските коли са много по евтини от германските например и всеки човек,който е роден да кара японска кола я получава на половин цена от германските бмв,мерцедес и ауди и получава уникална возия и вървене..Вива ла Хонда :lol:

Човек недей да се заблуждаваш. Една обикновенна хонда с обикновен двигател струва колкото един МЛ например които е същата година и има даже кожен салон. (www.trader.ca) Просто там е друг пазар. ЖИвея там и мога да го потвърдя. Като се каже луксозна кола всеки казва Lexus и Аcura и после са БМВ и Ауди. Само в БГ е обратното. Но ще се научат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...