doctor 13 #1 Публикувано 29 Юни, 2008 Завърши рали Узана без никакви инциденти с участието на 2 ХОНДИ които може би всички познават. За съжаление не останах за награждаването и не знам как се класираха, но определено не липстваше адреналин по завоите. От голямата скорост се губи фокуса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #2 Отговорено 29 Юни, 2008 Между двата манша Стоино ( все едно да кажеш ОМБРЕ за София -това е Стоино за Габрово) ни повдигна настроението със оф-роуд испълнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #3 Отговорено 29 Юни, 2008 И все пак искам да поздравя колегата Хронос за участието му беше супер, един такъв тихичък минаваше като стрела без много много шум. ПОЗДРАВИ, ДАНО ЗАНАПРЕД САМО УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 29 Юни, 2008 Едно голямо БРАВО от мен на ТОНИ И ЦЕЛИЯ ЕКИП.Вече имате записано участие в професионалния шампионат на България,а това е доста голяма крачка.Истински съм щастлив от това,че има още една Хонда в Х2...........изкарах невероятни 3 дни,БЛАГОДАРЯ ВИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 29 Юни, 2008 Едно голямо БРАВО от мен на ТОНИ И ЦЕЛИЯ ЕКИП.Вече имате записано участие в професионалния шампионат на България,а това е доста голяма крачка.Истински съм щастлив от това,че има още една Хонда в Х2...........изкарах невероятни 3 дни,БЛАГОДАРЯ ВИ.Поздравления Тони много успехи занапред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #6 Отговорено 29 Юни, 2008 И аз прекарах един хубав ден около Тони и механиците в оранжево Мога само да ви пожелая много участия и успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #7 Отговорено 29 Юни, 2008 Поздравления и само успехи занапред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #8 Отговорено 29 Юни, 2008 Поздрави на Тони ......... и за напред само успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #9 Отговорено 30 Юни, 2008 Малко Да попитам дали ще го излъчват някъде,кога и по коя програма за да видим и хората,които не сме били там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #10 Отговорено 30 Юни, 2008 Беше страхотноХонда в Х2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #11 Отговорено 30 Юни, 2008 поздравления за първо то ти участие, Тони и само успехи за напред! Следващия път повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #12 Отговорено 30 Юни, 2008 Е дано това накара оптимизма да надделее над негативизма дето те беше гепил напоследък...пожелавам ти само успехи човек! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alfa3 0 #13 Отговорено 30 Юни, 2008 (Редактирано) видео има в торрента на рали клуба. Uzana-2008 / Oficial practice & Race Редактирано 30 Юни, 2008 от alfa3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #14 Отговорено 1 Юли, 2008 Дайте още снимки,че мойте са само от сервизния парк(по обясними причини) Евала Тонко,представи се на ниво.Да му мислят от сега другите.В играта сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dr. CEZ 0 #15 Отговорено 2 Юли, 2008 Беше незабравимо.За в бъдеще все повече участия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
green power 0 #16 Отговорено 2 Юли, 2008 поздрави на тони и омбре тиим мнооо успехи занапред но щом Емо и Ванката са там нео4аквам И друго УСПЕХ в шампионата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #17 Отговорено 2 Юли, 2008 Малко Да попитам дали ще го излъчват някъде,кога и по коя програма за да видим и хората,които не сме били там.Имам клипове на всичко -> тренировки, преглед пред Общината, състезание ама са към 1.5ГБ. и трябва ми нещо като Скаип за да ги пусна на някои желаещ. А и се прибирам вечер след 22.30 часа така че които иска да дава Скаип и на сутринта да си ги тегли цял ден.Със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #18 Отговорено 4 Юли, 2008 http://www.tranz.it Ще ти свърши работа за тази цел. И после качи линковете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #19 Отговорено 4 Юли, 2008 видео има в торрента на рали клуба. Uzana-2008 / Oficial practice & RaceАко случайно сте пропуснали в същия трекер има и друг торент: link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове