alf 0 #1 Публикувано 28 Юни, 2008 (Редактирано) хора смених всички тампони одзат и едната гума остана разчепена с отклонение 2 мм.ако знае някои как с оправя да каже благодаря предварително................. ;) ;) :D карам хонда сивик 1.5 vtek-e англичанка Редактирано 28 Юни, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #2 Отговорено 28 Юни, 2008 върви на стенд там знаят какво да правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #3 Отговорено 28 Юни, 2008 върви на стенд там знаят какво да правят бях ама ама не знаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Autolord #4 Отговорено 28 Юни, 2008 няма6 ли за регулиране на наклона на гумата би трябвало да няма пр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #5 Отговорено 28 Юни, 2008 как ги измери тези 2 мм и как е рас4епена накаде сходимост или наклон на гумата + -- каде какво сменя по то4но дай малко пове4ко инфо тук има доста хора които доста са се ровили в такива коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #6 Отговорено 28 Юни, 2008 би трябвало но има ако знаеш някои маистор сподели ;) ;) ;) ;) всички тампони и гумата е отворила от долната страна разчепена и трие гумата от ватрешната страна преди да сменя тампоните бяха 6 мм а сега след смяната са 2мм. това е мерено на стенд............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #7 Отговорено 28 Юни, 2008 зна4и няма6 за регулиране не сам много запознат с ока4ването на англи4анката аз карам японка но трябва да има няква при4ина за тези 2мм пак и откаде са до6ли да не е бласкана или не6то не сте слойили някои тампони правилно няма на4ин да нямате някои в софия които да може да го оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Autolord #8 Отговорено 28 Юни, 2008 (Редактирано) я ме намери на скайп BanditozLord Редактирано 28 Юни, 2008 от Autolord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #9 Отговорено 29 Юни, 2008 (Редактирано) ОК Мерси ште мина........... Редактирано 29 Юни, 2008 от alf ЦИТÐ�ТИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове