Jump to content
ivorpetkov

Сваляне на корите предните врати

Recommended Posts

Колеги, имам нужда да се свалят корите на предните врати за леки (надявам се) ремонти.1. Лявото стъкло се налага да го придържам защото се качва накриво2. На дясната врата не ми работи заключванетоДнес се опитах да свалям (щот стъклото не дразни) и като резултат супих някакви допълнителни винтове (освен тези които развих) на дръжката за затваряне, а като чета из форума има още бая за чупене, така, че безславно сглобих преди да съм направил още поразии.Та молбата ми е за инфо (София) за някое сервизче занимаващо се с такива работи и да има опит с такива автомобили.Не ща да се учат на мойта - това и аз го мога.Всякакви информации и раздувки са от полза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж поста ми в тази ТЕМА, макар и по въпрос относно външните дръжки, съм описал как се свалят корите. :D Няма нищо сложно и сам можеш да се справиш !!! Иска се само малко повече внимание и търпение. :D Работата е за 15-20 мин. Днес дори точно това правих на колата на колегата 'Stefan Milev', с него. Смяна на механизъма на стъклото на пасажерската врата със здрав, че на неговият беше изяден зъб от гребена и смазване, този на шофьорската врата. Сега всичко му е като ново. Остава само да почерпи за добре свършената работа с много :lol::D;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, ще обясниш ли как оправи проблема с дръжката, моята от шофьорската врата постоянно излиза на вън и е много досадно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

колега ако ти е счупена кората се струговат едни конусчета от пластмаса и се разпробиват с отвор за видията и фрезенка ако не ти държи видията сложи по голяма или сложи ламаринка около 0,8 или 1 мм сгъната на две и пробита на мястото на пластмасовото нещо дето в него се навива видията - дано да съм помогнал :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...... и като резултат супих някакви допълнителни винтове (освен тези които развих) на дръжката за затваряне, а като чета из форума има още бая за чупене, така, че безславно сглобих преди да съм направил още поразии.

Я по-добре ни уточни къде и какво точно си счупил, за да не гадаем и за да можем да те насочим най-точно. А и какъв цвят ти е тапицерията и плата на кората от вътре, защото имам такива две здрави за шофьорската врата, със сива и черна тапицерия и със здрави щипки по тях. Ако си със същите, ще се разбереме нещо.

П.С. Ето ти и малко инфо, за това къде са щипките по кората, как се сваля вътрешната дръжка и състав, демонтаж/монтаж и реглаж на механизъма за вдигане/сваляне на стъклото. :lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития