Brutalism 1 #1 Публикувано 26 Юни, 2008 Току що видях няква тема и пише на английски.Някъв пич си е взел хонда С2000 240кс. и отскоро е в софия..Май той ще е единствения който ще пише на английски... Щях да му отговоря нещо ама за английския ще трябва повечко да се замисля,докато го съчиня и да видим кой ще му пише.Забавна работа не съм предполагал,че чужденец ще се регистрира във форума.Ако дойде на седмична ще е забавно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #2 Отговорено 26 Юни, 2008 къв ти е проблем ИМА СИ ОНЛАИН ПРЕВОДАч само трябва да се поразтърсиш ако имаш желание да си комуникиращ с даден човек то езика не е пречка вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #3 Отговорено 26 Юни, 2008 (Редактирано) Първо какво му е странното чужденец да пуска във форума, има хонда, живее в БГ в момента. Второ нужна ли е подобна тема като тази?П.С. а и не е първия чужденец, ако не ме лъже паметта GTI-8V също е чужденец. Редактирано 26 Юни, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivoto 0 #4 Отговорено 7 Юли, 2008 (Редактирано) В епохата на глобализация светът е едно голямо село. И аз понякога пиша в руския форум на Хонда Сивик. Редактирано 7 Юли, 2008 от ivoto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове