Jump to content
GINDAHOOD

вдига градуси по баира

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

напразно ли се притеснявам или си е проблем. значи неска качвам баира по магистралата след ДЕВНЯ кам ВАРНА ( някой знаят за каде говоря) с 4 човека средно тегло счс скорост 130-140 км на 5-та и колата почна да вдига градусите отиде кам втората половина на средата. верно че неска си беше малко жегаво но искам да ви помоля за инфо -това нормално ли е или тряя на доктор да ходя? П.П. Да ви светна че забравих: госпожата е Д15Б2.

Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

няма изправна хонда, която да загрява или да се охлажда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз нямам такъв проблем да чукна на дърво, но ти препоръчвам преди да сменяш каквото и да е, за 1лв. да отидеш на едно OMV и с маркуча под налягане на автомивката да си омиеш хубаво радиатора от външната страна /да не вземеш да отвориш капака и от там/. Има много мушички, които се набиват между ребрата. Шанса с това да стане е минимален, но си струва да погледнеш как ти е радиатора и да го почистиш ако е задръстен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ами то онова там не е пара в никакъв случай а си е чиста вода под налягане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD
Отговорено (Редактирано)

Това сигурно е 25тата тема дет чета за температура... Термостат? Вода ако имаш в разширителния тичай да сменяш термостата...ето ти още 1 тема по въпроса http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23490

да има в разширителния съд антифриз.да но като качих баира и отнех малко газта ,температурата веднага падна. как да прочистя отватре радиатора в случай че е позадръстен? Редактирано от GINDAHOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Радиатор не се чисти отвътре. Най лесно и да махнеш бронята и с маркуч и четчица да му почистиш ламелите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко те подведоха с тоя разширителен съд. Нормално е да имаш вода в него, има си мин. и макс. Ако е пълен до горе и прелива - не е добре.

за промивка на охладителната система знам че има някакви препарати, но не знам нищо конкретно и на мен ми е интересно ако някой назове конкретен препарат.

Ако не губиш охладителна течност може да си просто за термостат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не немисе губи антифриза, само тето като е позагряла леко покачва нивото си .точно на средата е.миналата година като я купих и я докарах насам пак го направи това. но неше адска жега 40 градуса и си мислех че е заради това. 2 рия път беше в4ера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

миенето на радиатора с водоструйка да е на малко разтояние нали? щот да не са нагъват пластините в него... ?а защо неможе да го измия като вдигна капака и пръскам междубронята и него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото ще трепнеш, ще опръскаш я акумулатор, я бушони, я динамо и ще се вкараш в проблеми. Трябва да ги загърнеш старателно и внимателно преди това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD

аз съм я мил с водоструика и само акумилатора бях покрил.после си запали без проблем. ся отивам до мивката ама сиг няма да е от това. и пак 6и тряя да изляза изван града и да я напъна на някои дълъг баир. благодаря ви за съветите, колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...