Jump to content

Recommended Posts

Значи какво се получи...смъкнахме главата на въпросната хонда за да сменим гарнитурата(беше издухана) и след като я затворихме неще да върви тази кола и неще...неможе да се форсира даже в прекъсвач невлиза все едно не и стига бензина...зацепена е по белези както трябва, даже първо върнахме един зъб назад а после и един напред(да не би да сме объркали нещо) но пак така неще и неще...сменихме кабели и свещи и пак...ще съм много благодарен ако някой подскаже какво може да сме оплескали :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери да не смуче въздух от гарнитурата на смукателния колектор (между колектора и главата). Можеш да го пробваш на запален двигател в една спринцовка засмукваш бензим и пръскаш по карнитурата. Ако се менят оборотите значи смуче въздух.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам за това не се сетихме да гледаме...днес ще проверим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrMcCooL

Лошо...Сменихме гарнитурата и там оба4е не е и от това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разглобихме абсолютно всичко и след като сглобихме се получи проблема. Не може да се изфорсира. След 3000 оборота забива муцуната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ква ремонтна гарнитура ве,бате,нема нужда.Аз съм дялал 1 мм на глава като твойта и нема никъв проблем.И пак ти казвам замерете налягането в цилиндрите и налягането на горивната система.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен най-много ми прилича на мап, пък и другите неща (клапани ала-бала) нещо щеше да се чуе. До колкото помня в ауто дата даваха някакви параметри на мапа, премерето го :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре почват тестовете:1 BoykoBorisov :И пак ти казвам замерете налягането в цилиндрите и налягането на горивната система.2 pinci :На мен най-много ми прилича на мап .....и ще пиша пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предната ми машина забиваше муцуната когато не и стигаше горивото...ако не си сменял бензинов филтър...смени го...може случайно точно сега да му е дошло времето...а може и нещо да е попаднало в бензинопровода по време на ремонта и да го е задръстило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...