Jump to content
Glamdring

Въпроси от бъдещ млад шофьор за избор на Хонда

Recommended Posts

Здравейте,Скоро ще 'придобия свидетелство за управление на МПС', и ще е хубаво да придобия и МПС. И, разбира се, съм се спрял на Honda Civic. Около 97-98-ма година. Обаче имам разни въпроси:- бихте ли препоръчали Хондата за току-що започващ шофьор?- доколко поддръжката на Хондата (предвид възрастта - 10 годишна) излиза по-скъпо от, да речем, поддръжката на една астра или пък голф? (поне в близко бъдеще колата ще се кара в София, макар и не всеки ден)Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте,

Скоро ще 'придобия свидетелство за управление на МПС', и ще е хубаво да придобия и МПС. И, разбира ...... се кара в София, макар и не всеки ден)

Мерси предварително.

Здрасти и на теб,приятел!

Не зная,коя марка ще ти пасне най добре като начинаещ шофер но ако решиш да вземеш HONDA, вземи тази с възможно най малкият двигател.Като знам какво става със 150 коня на моята 2т. жипка,представям си това "Сивиче" как ще се държи!

Покараи я 2-3 г. пък тогава "яхни" нещо друго.

И понеже карам от близо 30 г. ще си позволя едно предупреждение:

Най-глемите сакатлъци стават точно в момента,когато свикнеш с колата,движението и др. подобни и се почустваш уверен!Тогава внимавай много!

Пожелавам ти успех!И да се видим на някоя HONDA-разпивка...грешка-сбирка! :(

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е прав,вземи си щом си избрал 6г. сивик 1.4 двигателя и внимавай,не се прави на състезател.Аз като покарах един месец и нещо моя сивик и се почувствах уверен,че се справям и викам брей още не съм я ударил и след седмица се надъних в едно дърво и иб*х мамата на колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 години бях нов шофьор и си взех Пежо 405 и му сложих газова = грешка, после Браво 1.6 16В = грешка , почти не съм го карал , не излизаше от сервиза , после се сдобих с 6-тата генерация и тя не влезна в сервиза , сега съм с 5-та и съм сигурен че не съм направил грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси.Щом поддръжката няма да е скъпа, вече общо взето нямам резерви.А иначе, естестевно, няма да се правя на състезател (т.е. вероятно не бива да карам в понеделник след старт от Ф1 :punk: )Пък като покарам 2-3 години, ще си взема някакъв Legend :punk: (шегувам се)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами става... ей ме на мен. Мечта от 3-4 години за Хонда, купих си я самичък ПРЕДИ да взема книжка /3 месеца/, и като взех книжката от КАТ веднага се яхнах на нея. За сега пораженията от мен лично са една драскотина на задната броня поради недоглеждане, и скокнах в една дупка пак от недоглеждане та изкривих там една метална пластина за крика. Карам от... февруари месец, което значи почти пет месеца. :) Взимай и не се чуди! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...