Sanchesss 3 #1 Публикувано 20 Юни, 2008 Моля, ако някой знае някъде из интернет дали има книжки-опътвания за телефони, да казва! Трябват ми спешно на Английски или на Български.Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #2 Отговорено 20 Юни, 2008 Пробва ли в гугъл да напишеш модела на телефона, който ти трябва, и след него думата manual. < Nokia 3310 manual примерно, или пък users manual>. При мене преди време свърши работа Може, ако не стане, да влезнеш в официалните сайтове на фирмите производителки, там също би трябвало да намериш полезна информация. Иначе аз лично не знам за сайт, в който синтезирано да има упътвания за употреба на много марки телефони на едно място..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 20 Юни, 2008 Напълно съгласен съм с колегата над моя пост. Аз така си намирам manual-и за почти всички уреди. Ам, иначе виж в mobilebulgaria.com.. там имат линкове към всеки телефон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 20 Юни, 2008 Кажи поне за къф тилифон ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #5 Отговорено 20 Юни, 2008 Благодаря ви! Аз пробвах в Гугъл но незнаех, че трябва да се пише manual.Сега вече стана. Мерси много :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове