Майната 4 #1 Публикувано 20 Юни, 2008 Намерил съм си пълен комплект климатик от един блъснат "Териос" в една пловдивска морга за 6-700лв, но некъф калъф на когото някой ми даде телефонния номер ми иска 1000-1300лв най-малко(!) и то ако всичко е без проблем и липси при прехвърлянето , при това към септември да му се обадя Хубава надница си иска човека, при положение, че тази операция от читав майстор става за един ден - правили са ми я вече на сивика, излезе ми 1000 лв заедно с климатика и фреона, но чак в Търново Да бе казал 300лв - ок, ама 1300........цирки на гъза да му излезнат на тоя Давайте конкретно предложение плс ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 20 Юни, 2008 Пробвай при бай Борис, сервиза му е след магазина на Ратола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 20 Юни, 2008 хмм къде е това нещо не вдявам? Телефонче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #4 Отговорено 20 Юни, 2008 Намира се на следното място: като влезеш в локалното платно, подминаваш магазина на Ратола, след това има на тротоара едни бетонни топки, завиваш преди тях на дясно и ще видиш 5-6 сервиза на вътре от дясната страна. Бай Борис работи май в предпоследния. Питай, майсторите го познават. Той ми сменяше компресора на Акорда. Телефон имам, но той не го вдига винаги, особено ако работи в момента! Ако имаш въпроси, звънни ми на 0888 663090. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 20 Юни, 2008 мерси Ванка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 20 Юни, 2008 аз не знам, защо им се плашите на тия климатици... аз моя сам си го монтирах за половин ден. Всичко е plug & play... отидох при климатичари да ми премерят системата и да сложим фреон... Сичко, точно... Няма грам теч, от няколко месеца си го карам така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 20 Юни, 2008 ми ела изкарай некой леф... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 20 Юни, 2008 Ако не беше в Пловдив, щях да помогна, няма ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове