marcinqra 0 #1 Публикувано 19 Юни, 2008 та значи контрата която е на оста му която е за шестограм превъртя и сега няма как да го развия Става въпрос за заден амортисиор някои да има някакви идеи как да го развия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #2 Отговорено 19 Юни, 2008 има един начин който е да завариш на самия прът някакво желязо за контра ама това е мн трудно ина че за друго не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #3 Отговорено 19 Юни, 2008 да ама като му заваря нешо на тоя прът ще прееба резбата бе бате и после кво праиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #4 Отговорено 19 Юни, 2008 пробвай да го развие6 с пистолет(гайковерт)трябва да стане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #5 Отговорено 19 Юни, 2008 пробвах развива се малко и до там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2008 еми няма да го сменям ще сменям прожинатаи как да заваря нещо като ще нараня резбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #7 Отговорено 19 Юни, 2008 с по-голям шестограм не става ли или се е заоблило вече мястото?или пробваи да пьхнеш една отвертка отстрани шестограма за да упльтни.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #8 Отговорено 19 Юни, 2008 бате заоблено е няма как да задържа контра просто е стегнато много яко и няма как да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #9 Отговорено 19 Юни, 2008 (Редактирано) накисни го сьс спрей и пробваи намера с отвертката,ако не,не знам как да ти помогна от разстояние!чак толкова да се е вцепило.....не знам!надявам се да успееш да се пребориш с проблема! Редактирано 19 Юни, 2008 от hondajapan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 19 Юни, 2008 е не е ли като предните... Държиш шестограма за контра и развиваш гайката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #11 Отговорено 19 Юни, 2008 точно така е само че шестограма превъртя това е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 19 Юни, 2008 а по голям от тези, еврейска звезда ли, как се водеха шестограмите, и да го набиеш... и без това си скапал шестограма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #13 Отговорено 19 Юни, 2008 не съм пробвал да го набивам ама се самнявам да стане много е стегнато щом така превъртя а гаиката не мръдна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 19 Юни, 2008 а вие стегнахте ли пружината? иначе няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #15 Отговорено 19 Юни, 2008 стегнахме я да знам че няма да стане иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 19 Юни, 2008 може да не е много умно, но - срежи гайката , нали каза че малко се е развила , режеш я и я махаш без да увредиш много резбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #17 Отговорено 20 Юни, 2008 еми няма да го сменям ще сменям прожинатаи как да заваря нещо като ще нараня резбатаявно не си ме разбрал няма да заваряш на самата резба а някъде от долу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #18 Отговорено 20 Юни, 2008 къде отдолу бе колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #19 Отговорено 20 Юни, 2008 мале, бате днеска същото като теб с задни. Отделно скъсахме долу на тампоните 2 болта. Те се бяха заварили за тампона.... С 3 тона преса 2 часа ги мъчихме. И горе същото. Превърта шестограма, набихме по голям и го счупихме (шестограма. Накрая флетка, телоподаващото и излезе, нова резба, нова гайка и докъдето стяга. после я парнахме с телоподаващото и следващия път нов амортисьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #20 Отговорено 20 Юни, 2008 eeeee бате аз не искам да си сасипвам амортисиора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #21 Отговорено 20 Юни, 2008 То ти защо си ги свалял изобщо? Нови пружини ли? Аз реших да го прееба щото нямаше как а и следващото разглобяване ще е след 2 години като се скапе амортисьора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #22 Отговорено 20 Юни, 2008 еми и аз ги свалям за да им сложа спортни прожини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #23 Отговорено 20 Юни, 2008 Съчувствам ти искренно, и аз минах през същото. Заварявай и да не ти пука, ако ти е читав амортисьора, ако е тръгнал взимай един втора ръка здрав и го слагай направо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #24 Отговорено 20 Юни, 2008 абе незнам ама не ми се реже и заварва,предните се развиват от раз мамка му а задните не става що така се чудя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #25 Отговорено 20 Юни, 2008 дай нещо скайп на лично да не пълним темата все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest marcinqra #26 Отговорено 20 Юни, 2008 marcinqra ми е skype Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marcinqra 0 #27 Отговорено 21 Юни, 2008 колеги справих се с проблема с набиването на евреиска звезда от горе за контра и се разви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове