Jump to content
Prelude_2.0

Спешно ми трябва размера на централния отвор

Recommended Posts

някой ако знае колко трябва да е централния отвор на джантата за да пасне добре нека съдейства

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

HONDACivic/Prelude/Quintet---Централен Отвор-56---PCD-4x100 mmAccord(-'90)/Concerto---Централен Отвор-56---PCD-4x100mmJazz/CRX/Integra---Централен Отвор-56---PCD-4x100mmShuttle / CRV---Централен Отвор-64---PCD-5x114,3mmAccord('90-)/Prelude('92-)---Централен Отвор-64---PCD-4x115mmLegend/Rafaga/Ascot---Централен Отвор-64---PCD-4x115mmAccord('90-)/Prelude('92-)---Централен Отвор-64---PCD-4x114,3mmLegend/Rafaga/Ascot---Централен Отвор-64---PCD-4x114,3mmNSX---Централен Отвор-70/64---PCD-5x114,3mm

Източник: ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

много мерси колега !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

много мерси колега !

За нищо :lol: Малко игра с търсачката,че не бях сигурен и... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич , като си търсиш джанти не е задължително централния отвор да е точно 56, даже май е 56,1.Може да е по-голям и се слагат втулки , едни пластмасови или алуминиеви по 2-6лв на брой са.Ако не са ти ясни нещата само ти казвам.Най-важното е да са 4х100 отворите и другото важно е офсета или ET , от това зависи колко навън спрямо калниците ще ти стоят джантите , на сивик мисля че ET 35-38 е добре, на моите нищо не пише та незнам със сигурност ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...