predatov 58 #1 Публикувано 18 Юни, 2008 значи първо колата още не е купена но се надявам да я купя скоро време и за това ме интересува какви пари ще струва евентоално подражката и става на вапрос за accord coupe 1995 g. 2.2 kubika 150 konq като ме интересува цена на ремака ангрнажния,съединителя,лагери,шарнири,накл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 18 Юни, 2008 Ъ? Нещо проавопис, т'ва онова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #3 Отговорено 18 Юни, 2008 Ъ? Нещо проавопис, т'ва онова?Бъди по-снизходителен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #4 Отговорено 18 Юни, 2008 Ъ? Нещо проавопис, т'ва онова?извинявам се за правописа си но аз се надявх на някаква информация а не на уроци по правопис маи пиша единствено на латиница и накрая така се получава сори можете да ми пишете една двоика по правопис и да ми кажете някаква информация за този accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #5 Отговорено 18 Юни, 2008 Ремък+ремък(два са)+ролка+ролка(две са)+труд около 350-400 лв.(зависи къде ще го сменяш)Накладки предни 56-68лв.Шарнир долен 40-50лв.Шарнир горен 45-100лв.Лагер?(кажи кой лагер)Горивен филтър 36-87лв.Въздушен филтър 22-40лвОпитах се да бъда изчерпателен максимално,имайки в предвид цените на услугите и частите в сервизите и магазините в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове