Jump to content
stasko0o

Ксенонки за прелюд

Recommended Posts

здравеите колеги искам да питам запознатите какви крушки ми трябват за оригиналните фарове на прелюд 4г искам и каси и далги има ли вариянт с 1 крушка и 2-те или трябват 2 системи. благодаря предварително ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stasko0o

Късите и дългите на една крушка ли са ти ?ами не различни има си 3-като секциики едната каси едната далги едната габарит

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее да мерси знам я нея чел съм я но мене ме интересува какъв H ми трябва за далги и какъв за къси или ако може с 1 крушка и 2-те

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

благодаря ти колега точно това ме интересуваше аа за H4 те нали са няколко вида има ли значение коя от 3-те или 4-те вида ще баде. или с други думи H4-2 with halogeн ли да слагам или само H4

Редактирано от stasko0o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе по принцип ти трябва H4 ксенон само къс (не знам кой номер се води). А аз всъщност искам да разбера дали може да се направи H4 би-ксенон (къси+дълги ксенони) + H1 дълъг халоген.А това "H4-2 with halogeн" мисля че е за тия дето нямат допълнителен фар за дългите.

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти колега точно това ме интересуваше аа за H4 те нали са няколко вида има ли значение коя от 3-те или 4-те вида ще баде. или с други думи H4-2 with halogeн ли да слагам или само H4

H4 xenon-овите има 2 вида - дълги халоген, или дълги чрез ел. плъзгач преместване на газовото балонче на фокусна позиция за "дълги", мисля че няма други видове.Тия първите комбинирани ксенон+халоген май не са особено трайни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колеги а като зема 1 кит с H4 после само крушки ли ми трябват H1 или още един цял комплект ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж и тая тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry207214Ако вземеш двоен ксенон (би-ксенон) H4 ще е като да си купиш два отделни ксенона. Ако искаш да си вземеш H1 дълги + H4 къси, ще трябва да си купиш ДВА комплекта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си вземеш Х4 ксенон , на къси ще си с ксенон на дълги и с двете секции, за прелюд няма смисал да се слага ксенон и на дългите понеже ще ти трябва още един комплект ксенон Х1, но таи като тои загрява да кажем за 5 мин докато светне като хората, когато караш и цъкнеш далги няма да видиш разлика освен ако не са измислили някви подгряващи системи на крушките който не светят, в смисал когато ги цъкнеш далгите да светнат веднага на пълна мощ, ако бяха на една секция като пуснеш далги веднага светват, та според мен няма смисал от ксенон на далгите освен ако не живееш в някой пустиня и пред теб кола няма да видиш след 2-3 часа път :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе по принцип ти трябва H4 ксенон само къс (не знам кой номер се води). А аз всъщност искам да разбера дали може да се направи H4 би-ксенон (къси+дълги ксенони) + H1 дълъг халоген.А това "H4-2 with halogeн" мисля че е за тия дето нямат допълнителен фар за дългите.

Може,аз съм така!На късите си сложих Н4 би-ксенон,а на дългите Н1 ксенон.Малко се преправя инсталацията,не съм го правил аз.Според мен по-добрият вариянт е къси само ксенон и дълги ксенон.Поради факта,че на дълги и двете светлини ще ти бият (при първият вариянт) напред и в близост до колата имаш не добра осветеност.За сметка на това напред свети като влак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...