DIGIGI 0 #1 Публикувано 18 Юни, 2008 Здравейте колеги, отскоро гледам едни акорди с модификация TYPE-V. Някой има ли малко повече инфо за това какво представлява тази модификация. Аз засега разбрах че това е някакво най високо оборудване на акордите което дори е по високо от Executive. Ето примерче как го пишат: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #2 Отговорено 18 Юни, 2008 Май всички хондаджии за пръв път чуват за TYPE-V ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #3 Отговорено 19 Юни, 2008 нищо повече не мога да ти кажа от това, което би ти казал гугъл....http://uk.cars.yahoo.com/car-reviews/car-a...rd-2002118.html E Executive and Type-V models get a superior Bose CD system. As befits a Honda product, the changes to this Accord under the skin were more than just superficial. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 19 Юни, 2008 в англия има много такива акорди даже са с 2,3 двигател 154 коня и се произвеждат само една година 01/02 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #5 Отговорено 19 Юни, 2008 E Executive and Type-V models get a superior Bose CD system. As befits a Honda product, the changes to this Accord under the skin were more than just superficial.Ами изглежда има малко допълнителни екстри от тези на Executive като махагонов волан, други джанти, повече възд.възглавници, различни апликации в интериора....А от твоят цитат разбрах че промените са малки и повърхностни, а то Босе го има винаги и в Executive, но пък махагоновия волан(който всъщност е много красив) го няма, както и други хубави промени по интериора...Е все нещо разбрах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2008 в англия има много такива акорди даже са с 2,3 двигател 154 коня и се произвеждат само една година 01/02Точно там гледам колега Всички са от 2000 до 2002г., така също повечето са 2,3 , но има и такива с 2,0 мотор 147коня...Иначе са много красиви, незнам защо но всички обяви без изключение са тъмни цветове със светло бежова кожа, която стои доста красиво, пък и този махагонов волан с тези кръгли бели уреди стои страшно... От кога я мисля аз да се качвам пак на нещо обратно... ама с обръщането точно на Хонда малко трудно ще се справя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 19 Юни, 2008 м/у другото тез дни трябва да ми дадат отговор за обръщане на волани направо в англия дано да е приемливо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове