Jump to content
Dilqn_Mitev

Красивата България

Recommended Posts

Предполагам че повечото от вас живущи в София и не само,са видяли всички тези снимки от родината ни разположени на моста свързващт НДК и хотел Хилтан!Днес имах малко време и случайно минах от там...останах без думи в буквалниа смисъл снимато от този човек е просто уникално!Та исках да покажа на онези които не са видели всички тези снимки че България не е само комплексари със скъпи возила,дупки,чалга,крадливи политици,престъпници и т.н!Надявам се да съхраним тези места,а не както обикновенно да спретнат някои СПА-център,хотелче (от 70 етажа) и прочие.. :) Ето и въпросните снимки http://www.alexanderivanov.com/birds_eye.html?&start=0 надявам се да ви хареса! Поздрави :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък аз докато чаках на светофара отдолу, се чудех какво толкова зяпат :P Сега вече знам ;) Благодаря колега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е снимано предполагам от делтапланер обаче е много яко ама не мога да разбера на последната снимка какво е снимано?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мен ей тая наи ми харесва: http://www.alexanderivanov.com/index.php?photo=271 Напомня ми на родния край.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, за жалост малко от нас познават родината си. Наскоро бях до връх Шипка. Не бях ходил от съвсем малък и нямах ниакакъв спомен... онемях.... Когато се качиш на върха на паметника, гледката е невероятна. А това е едно от много места, кадето истински си струва да се отиде, а не само на Мармарис, Кушадасъ и Тасос... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото е гордост да си БЪЛГАРИН ;) ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Това не е ли от изложбата "България на 360 градуса", която е на моста на НДК?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добра изложбата, аз 2 пъти я посещавах, а и на всяка снимка има послание отдолу с много интересни факти за БГ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не продават голям набор от снимките, имат 5-6 избрани снимки които ги продават като плакати.. а има толкова по-красиви от техния избор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не продават голям набор от снимките, имат 5-6 избрани снимки които ги продават като плакати.. а има толкова по-красиви от техния избор...

Да колега за съжеление е така..аз си купих тази с зеленето дърво и поляната..но други нямаше!Ето линк за он-лайн поръчки на плакати но както и на място така и тук има само няколко модела но все пак... http://dar.bg/index.php?cPath=224_226&...8bfe7d69e0be8ab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина България е много хубава страна...имаме много забележителности...приятни курорти...красиви планини.....прекрасно черноморие.....Сега остава само повечето българи да разберат тези неща и да ги запазим такива каквито са а не да застрояваме всяко парче земя годно за тази цел :lol::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev

дано не позволят това да стане..да не се чудят пак що "Сблъсак" прави предавания с тема ЗАЩО МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ И НЕ САМО ТЕ БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ... нека наистина поне това си запазиме..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

http://www.rallybulgaria.com/ - кликнете върху "SENSE OF BULGARIA" (горе в ляво)

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...