Jump to content
reddek

Плаж (София и около нея)

Recommended Posts

Да пипитам каде човек може да разпусне след работа! Много обичам да плувам и предпочитам да няма много хора по басейните или да е голям водния басейн! Аз съм от видин там места колкото искаш но в момента живея и работя в софия! Питам защото нямам желание да утида примерно на Диана бат и да ми иска 7 лева за полвин час да си по плувам! Та ако някой има идей и знае такива места да споделя. Близо до мен е язовира на панчарево но на него имали плаж къпат ли се хора? За мен най-вече ми е да по спортувам малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на Червено Знаме е с олимпииски размери и мисля,че няма много хора,пък и да има те са по края,в средните коридори рядко да има някои!кръговото на 4-ти километър,тръгваш към слатина и преди светофара от ляво е базата на цска и там е и басеина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за бързия отговор заняго каде се намира а колко е входа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3.Басейна на МЕИ/ Технически университет, ако си в тази част на София. Там е най- евтино, но съответно и не толкова приятно.Третия вариант май най ме устройва понеже съм в младост 2 и ми е съвсем близо дори пеша да тръгна от къщи съм там за 20 минути! Мерси колеги трябва да се спортува, че доста кила качих разчитах на футбол предимно но много трудо се събират хора! Пък и от тая работа за нищо не остава време! Сега поне малко разнообразие да си направя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

на Червено Знаме е с олимпииски размери и мисля,че няма много хора,пък и да има те са по края,в средните коридори рядко да има някои!кръговото на 4-ти километър,тръгваш към слатина и преди светофара от ляво е базата на цска и там е и басеина

Да не е този точно срещу сервиза на ДУНЕВ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, начи сме съседи с теб. И аз съм от Младост 2 и си мисля да почвам в ТУ да плувам. Има само един проблем, че незнам какви са часовите зони , в които може да се плува, ама с едно ходене се информираш пълно ::Д,...хайде някой път може да се засечем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма пробле аз съм на работа през седмицата до 6 след това съм свободен! Все още незнам подробности за басейна само знам каде се намира! Когато решиш драскай! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...