manniakk 22 #81 Отговорено 15 Август, 2008 заминавам на приморско до 24.08. Ако има некой 0888170215 - цветомир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #82 Отговорено 20 Август, 2008 заминавам на приморско до 24.08. Ако има некой 0888170215 - цветомирМернах ти машинката там, ама тела го нямах тогава. Но пък се намерихме с Куче Дукс-а и с Кико! Бая Хонда-Приморско си направихме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #83 Отговорено 22 Август, 2008 Аз заминавам утре и до първи септември няма да ви тормозя, а за да мога да си почина само ще спомена че ще съм по южното черноморие , който ме познае познае Така че спете спокойно деца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #84 Отговорено 22 Август, 2008 Аз бях за 2 дена във Варна, приятно много. Плажа на "Слънчев ден" не е никак лош. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #85 Отговорено 24 Август, 2008 заминавам на приморско до 24.08. Ако има некой 0888170215 - цветомирМернах ти машинката там, ама тела го нямах тогава. Но пък се намерихме с Куче Дукс-а и с Кико! Бая Хонда-Приморско си направихме!Брех, къде сте се намерили, аз мернах само една черна 5та с лепенка РВ 8123... Цяла седмица беше паркирана на съседната пресечка ма не се засекохме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batemisho 1 #86 Отговорено 24 Август, 2008 Бая Хонди имаше и в Китен, ама с лепенка така и не видях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest skylinkata #87 Отговорено 25 Август, 2008 И мен днеска ме отвява вятъра в Приморско на лагер да се потренира малко и там, не може иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iak 0 #88 Отговорено 25 Август, 2008 случайно на черноморец. 10 мин. във водата и после на бачкане :>...догодина пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lalchev #89 Отговорено 25 Август, 2008 Аз бях на Черноморец и околните плажове и къмпинги. НЕ ходете на Дюни! Мизерията по плажа и във водата е огромна! НАправо ми се плачеше. Аркутино е най-добрия плаж в района. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #90 Отговорено 26 Август, 2008 Бях на почивка в Италия. Почти всеки уикенд съм о/о Бургас, че жената е от там: Иракли, Поморие, Черноморец... С много Хондели се разминахме, доста поздравих със скромно V или помахване. Но нямам лепенка и 1 вид съм инкогнито по пътя...Чета, че доста хора са ходили към Синеморец. Преди 2 г. ходих за последно до Силистар - пътя още ли е неприлично разбит и тесен? Искам да отида пак, но ми се свиди да чупя колата из тези дупки - offroad-а из Иракли ми беше достатъчен за тази година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове