sten 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2008 Здравейте,Трудно е да се разделиш с ХОНДА АКОРД CG 8,но трябва.Оригинално спортно окачване,перфектноподържана,Купена е от мен през 02.2007 от магазин вНюрмберг.Сервизирана в Хонда-БГ.Пълна профилактика-никакви проблемиЕдвам забележими външни драскотини(за не повече от 100 лева).Произведен1999/08.VTEC 1.8,Бензин,136 К.С.Плюш,СД и др.Цената -само за сериозно заинтересовани.08855 18 468 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #3 Отговорено 17 Юни, 2008 Снимчици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #4 Отговорено 20 Юни, 2008 Не знам как да кача снимки,но мога да Ви ги испратя на e-mail Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 20 Юни, 2008 niki.nps@gmail.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #9 Отговорено 7 Юли, 2008 още 7 дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #10 Отговорено 25 Юли, 2008 Kolata oshte se prodava.Trudno bihte namerili takava dori i v Germania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NIO #11 Отговорено 28 Юли, 2008 Къде се намира колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #12 Отговорено 28 Юли, 2008 Къде се намира колата ?Petrich Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy_style #13 Отговорено 7 Август, 2008 Продава ли се още ? Проявявам сериозен интерес ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sten #14 Отговорено 9 Август, 2008 Колата се продава,обадете се ако имате интерес-0885518468-Стоян Шаламанов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #15 Отговорено 20 Октомври, 2008 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EAGLE EYE 0 #16 Отговорено 20 Октомври, 2008 Интересува ли те бартер за сивик купе 6 г. 1.6 втек 125 коня ! Много готино и направено + доплащане от моя страна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #17 Отговорено 21 Октомври, 2008 колега, количката външно на снимките изглежда поддържана, но бих искал да я погледна и отвътре. Би ли сложил тук някоя и друга снимчица как е вътре, и ако е възможно остави снимков материал също на недостатъците й. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #18 Отговорено 22 Октомври, 2008 Интересува ли те бартер за сивик купе 6 г. 1.6 втек 125 коня ! Много готино и направено + доплащане от моя страна !Здравейте,Бартера не е вариянт за сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #19 Отговорено 22 Октомври, 2008 (Редактирано) колега, количката външно на снимките изглежда поддържана, но бих искал да я погледна и отвътре. Би ли сложил тук някоя и друга снимчица как е вътре, и ако е възможно остави снимков материал също на недостатъците й.Здравейте,Снимки мога да ви изпратя на E-mail Редактирано 22 Октомври, 2008 от sten Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #20 Отговорено 2 Ноември, 2008 Последни предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #21 Отговорено 10 Ноември, 2008 Колеги,Такава кола трудно бихте намерили и в Германия.Колкото за цената,тя е по-ниска отколкото в западна Европа.Ако стигнемдо сделка,няма проблем независим механик да я провери, а акоима проблеми,аз ще ги покрия. В момента колата има козметичнизабележки за 100-150 лева.Рядко може да се види подобна спортно-елегантна кола в БългарияНе изпускайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #22 Отговорено 19 Ноември, 2008 Имам оферта.Последни предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sten 0 #23 Отговорено 20 Ноември, 2008 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове