Apostate 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2008 Досадно или е факт... сложили са ми такива нашите японски приятели и веднага разбрах колко лесно се прецакват . Имам колега кара Civic 6-та генерация но преди имаше точно като моята 5-ца . Той ми спомена че това е често срещан проблем при Хондите 5 та генерация сивик . Амортесирът ми работи чудесно но самата резба на винда , който е в прозореца на багажника е разбита и не може да се навие . Естествено като техник комуникаций(кабелджия) опитах с : свински опашки , банд , топъл силикон , поксипол , дори и с капчица .... но.... за мое нещастие нищо не помогна . Дайте идея какво да правя . Мерси предварително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 16 Юни, 2008 Има вариант с друг размер амортисьор и дупка на друго място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Apostate 0 #3 Отговорено 16 Юни, 2008 Мерси за идеята , но за едно копче не мога да сменя сакото . Амортесьора си раоти супер но тази резба ( не на амортесиора , а на прозореца ) е здала . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #4 Отговорено 16 Юни, 2008 отиваш при стругар и ще ти направи всичко което ти трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове