go6i11 6 #1 Публикувано 15 Юни, 2008 (Редактирано) дали ще е възможно да стане това табло в сивик 6-та хеч Редактирано 15 Юни, 2008 от go6i11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 15 Юни, 2008 P, R, N, D .... Това не е ли от автоматик ? Май все ще има някакво значение ако слагаш табло от автомат на кола със ръчни скорости... Не знам за 6-та, но мисля че някъде бях мяркал табло от интегра, малко по-яко от това (до 10к оборта) във 5та, ма нещо не мога да намеря снимката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #3 Отговорено 15 Юни, 2008 Няма невъзможни неща в ЦРХ се събира с малко преправяне, трябва да стане и в 6-та, но ти трябват схеми и на двете табла ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KrisEJ9 #4 Отговорено 15 Юни, 2008 Ето едно клипче което намерих с една 6-ца, която е с табло от Интегра Type-R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 16 Юни, 2008 (Редактирано) go6i мисля, че това е което търсиш...http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=97738Има диаграми за 5та и за 6та ген. Успех и да пуснеш снимки после.Ако не работи горния линк ... в гоогъл пиши: gsr cluster in EKи гледай първите резултати Редактирано 16 Юни, 2008 от at_chuchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове