Jump to content
spas21

Хидравлична течност

Recommended Posts

Здравейте,може ли някой да помогне.Имам теч на рейката,но не ми губи много течност,така,че съм решил да доливам.Може ли някой да ми каже каква хидравлична течност да доливам,защото знам че има два вида ,ако не се лъжа(червена и зелена).и хубаво ли е да се долива,че чух,че не било хубаво щяла да блокира хидравликата.Каква марка и от каде мога да си я намеря.Тарсих в някоя друга тема дали има нещо,но на всякаде пише ,че най-добре е да си я вземеш от представителството,но като такова няма в Хасково какво да правя :rolleyes: Става вапрос за civic coupe 1994 1.6 125h.p. vtec D16Z9Благодаря на всеки предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз темата я прочетох,но не ми стана ясно дали може да се долива с друго масло (не от Бултрако) и какво да е то.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за доливане, не е препоръчително да се смесват различни масла, но едвали ще се случи нещо ако го направиш. Аз смених маслото в хидравликата с Q8, не със HONDA, и проблеми нямам. А и ти неможеш да си сигурен точно какво масло има налято сега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега и на мен ми трябваше да долея малко масалце и ме пратиха в шелл там иамт некво което е спец за хонда бяло е на цвят не е като др-те червено или некво др :thumbs1:отиди да ти долеят там ще ти земат не повече от 2 3 лв поне на мен толкова ми взеха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...