bebcho 1 #1 Публикувано 10 Юни, 2008 Колко пари каското би трябвало да ми дадат за това и съответно ремонта колко ще ми излезе боядисване, пастиране? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #2 Отговорено 10 Юни, 2008 А това биха ли го завели като щета. Скоро го видях, но не знам как се е получило. Дали някой ме е закачил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 10 Юни, 2008 up! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 10 Юни, 2008 Колко ще ти дадат, зависи от усмотрението на застахователите ти. За калникати, биха го взели за щета, ако е получено след като си застраховал колата.Успех с бронята и дано нямаш големи неприятности! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #5 Отговорено 10 Юни, 2008 (Редактирано) Колко ще ти дадат, зависи от усмотрението на застахователите ти. За калникати, биха го взели за щета, ако е получено след като си застраховал колата.Успех с бронята и дано нямаш големи неприятности!Да да след това се появи. Понежи си я снимах и аз след като я застраховах и през 2, 3 месеца си правя снимки именно заради това да видя разликите преди и сега, дали нещо драскотини и др. са от преди.А колко пари минимум трябва да ми дадат? Редактирано 10 Юни, 2008 от bebcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове