Jump to content
radio_manbg

Продава се Сивик 6-та

Recommended Posts

Данни: Дата на производство - 29.06.2000г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 100+ к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 86 000 кмЦвят - Оранжев МеталикОсобености:2(3) ВратиABSАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерЛети джантиСтерео уредбаЦентр. заключванеКлиматикКсенонХалогенни ФаровеДопълнителна информация:Колата е на името на инвалид но няма никакви проблеми да се прехвърли (срока на инвалидност изтече миналата година юли месец). Колата е с всмукателен колектор от 1.6 ВТЕК (едновалов), Спортен филтър REACTIVE, механичен регулатор за бензина. ПЪЛЕН ВЪНШЕН ТУНИНГ + фарове с ксенон на късите, стопове и халогени...Цвета е оранжев металик с жълта перла ама не се набива на очи жълтото Джанти 16цола АБТ и чисто нови гуми YOKOHAMA SDRIVE купени преди по малко от месец за 700+ левчета. джантите са изправяни машинно но не са заварявани или нещо такова....Относно музиката - в момента в багажника се крият два усилвателя и един бас :Усилвателите са МAC и JBL (моделите не ги помня и директно ще ги снимам) Бас 12" MAGNAT и е в каса отделно кора по поръчка на коята има бас 12" PIONEER (free air class) и две елипси сони трилентови.Предната линия е от пищялки на бошман и две PIONEER двулентови в вратите.Плеара е Pioneer deh-p65bt (с BLUETOOTH)Истински километраж ... аз съм я купил преди 3 години и нещо и беше на 49 000.Съединителя (комплект) е на около 5-6 хил км...всичко си работи.Забележки :Жабката е махната че счупих едното ухо за захваштане и за сега съм я оставил в гаража ...Единият праг е пукнат незабележимо малко (но да си кажа) В момента е мръсна ЦЕНА: 10 800 с всичко9 000 без музиката (кората с елипсите и басчето остава) и джантите с гумите А може и бартер за нещо до към 5000лв.Колата се продава поради довършителни работи по жилището ми (това не означава че бързам)За контакти на ЛС или на тел. 0888 726 577 ТеодорСнимки:Обещавам и такива на светло само чакам времето да се оправи за да я измияС две думи колата я познавате има я и в галерията с снимки по етап на цялата и трансформация докато стане това което е....както и тук няколко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215462

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Up-че :rolleyes:Вчера я измих и днес ако не завали ще и направя една фотосесия :bye:

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинете ме ама малко офф:евала за мерака с които е правена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Хммм за всеки които има желание може да види колата по всяко време като се обади предварително на телефончето или пък тази неделя на месечната сбирка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...