manniakk 22 #1 Публикувано 6 Юни, 2008 а най нормална заварка с аргон не върши ли работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #2 Отговорено 6 Юни, 2008 аргон не беше ли това с което заваряваха подцинкованите материали,и после ги мажеха с паста за да избелее? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #3 Отговорено 8 Юни, 2008 help Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #4 Отговорено 8 Юни, 2008 пусни снимка на джантите и капачките,може да ми хрумне нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #5 Отговорено 8 Юни, 2008 утре снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bella 0 #6 Отговорено 8 Юли, 2008 утре снимки!Здравей колега,измисли ли вариант за капачките?Ако не си ще ти покажа аз какво направих и ми струваше 2лв.Става въпрос за лепенки на Хонда който са с доста добро лепящо отзад и взеха че паснаха и на отворите и според мен изглежда добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #7 Отговорено 8 Юли, 2008 Само не разбрах, защо не са ти боядисали капачките заедно с джантите. Пусни фото, все ще измислим нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #8 Отговорено 8 Юли, 2008 прахово на 200 градуса,капачките наи-вероятно са пластмасови!а тези лепенки от къде мога да си взема такива? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #9 Отговорено 8 Юли, 2008 Трудна работа да са пластмасови капачките, освен ако не са дело на някой домашен майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Roxy #10 Отговорено 8 Юли, 2008 прахово на 200 градуса,капачките наи-вероятно са пластмасови!а тези лепенки от къде мога да си взема такива?Лепенките ги взех от Илиенци.....комплект от 4 струва 2 или 2.50лв.,спомням си че магазина за авто аксесоари беше като се влезе от главният вход от лявата страна....те са няколко такива там.Ако искаш да ги видиш утре ще снимам джантата и ще сложа тук снимкатаАко живееш дале4е от Илиенци аз ходя често до там и мога да ти взема и да ти ги дам на седмичната или месечната среща.....така или иначе досега не съм идвала на нито една такава среща и е време да се престраша..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове