Jump to content
REDPOWER

Едно молба към колегите с 5-та ген

Recommended Posts

Пичове трябва ми някой с 5-та ген Сивик за една проба.Искам да си сваля таблото и да пробвам с друго такова за да установя дали проблема ми е в него или по инсталацията.Оборотомера ми първо се форсираше максимум до 3000 оборота,а в момента като запаля колата си седи на 2500-3000 и не мърда докато не я изгася.Скоростомера из веднъж спря да показва.Стрелката му се изфорсира на два пъти се едно е тази на оборотомера след което спря да работи целия.После се оправи от самосебеси и сега в момента пак е така.Казвайте от какво може да е или най добрия вариант един от вас да се отзове и да пробваме с неговото табло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Никой ли няма да помогне.Айде дайте едно рамо на колега де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

За да ти играе така, най вероятно лош контакт някъде. Защо не го свалиш таблото и да почистиш буксите със спрей за почистване/обезмасляване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако идваш на Узана може да помогна. Утре преди обяд живот и здраве трябва да съм там със син хеч със седалка от прелюд :D

Редактирано от NASAKOTO.YAKATA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоростомера из веднъж спря да показва.Стрелката му се изфорсира на два пъти се едно е тази на оборотомера след което спря да работи целия.После се оправи от самосебеси и сега в момента пак е така.

...и моята прави така даже ме бъзикаха,че от място правя 100 за секунда,аз отварях таблото за проверя дали има хлабави контакти,но си бяха наред,проверявах и буксата която влиза в скоростната кутия там където излизат полуоските мисля,че тя е за километража,ама пак си спира или тръгва сега като е по топло времето работеше 4 дена без да прекъсва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свалях и таблото,свалях и датчика-буксата на скоростите,чистих и пръсках на всякъде и пак нищо,затова ми се иска да пробвам с друго табло за да видя къде е проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

Ако играе стрелката на оборотомера без да играят самите обороти на двигателясвали дистрибуторната капачка и стисни малко буксата на синия кабел на комутатора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега нямаш грижи за пробата,тъкмо и аз ще видя каде ми е проблема с бензиномера.кажи каде и кога да стане,аз съм на линия :P можем да си помогнем взаимно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега нямаш грижи за пробата,тъкмо и аз ще видя каде ми е проблема с бензиномера.кажи каде и кога да стане,аз съм на линия ;) можем да си помогнем взаимно

Може утре по някое време.Гледам че си в Кр.Поляна,а аз съм в Лагера така че ще ни е удобно и на двамата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А може и днес ако си свободен аз съм на линия.Ако искаш ми дай тел.или ми званни ти 0887427917 Ради

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега,сега виждам че си ми писал,утре ще ти се обадя да се разберем :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...