REDPOWER 4 #1 Публикувано 6 Юни, 2008 Пичове трябва ми някой с 5-та ген Сивик за една проба.Искам да си сваля таблото и да пробвам с друго такова за да установя дали проблема ми е в него или по инсталацията.Оборотомера ми първо се форсираше максимум до 3000 оборота,а в момента като запаля колата си седи на 2500-3000 и не мърда докато не я изгася.Скоростомера из веднъж спря да показва.Стрелката му се изфорсира на два пъти се едно е тази на оборотомера след което спря да работи целия.После се оправи от самосебеси и сега в момента пак е така.Казвайте от какво може да е или най добрия вариант един от вас да се отзове и да пробваме с неговото табло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #2 Отговорено 6 Юни, 2008 Никой ли няма да помогне.Айде дайте едно рамо на колега де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #3 Отговорено 6 Юни, 2008 За да ти играе така, най вероятно лош контакт някъде. Защо не го свалиш таблото и да почистиш буксите със спрей за почистване/обезмасляване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #4 Отговорено 6 Юни, 2008 (Редактирано) Ако идваш на Узана може да помогна. Утре преди обяд живот и здраве трябва да съм там със син хеч със седалка от прелюд Редактирано 6 Юни, 2008 от NASAKOTO.YAKATA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 6 Юни, 2008 Скоростомера из веднъж спря да показва.Стрелката му се изфорсира на два пъти се едно е тази на оборотомера след което спря да работи целия.После се оправи от самосебеси и сега в момента пак е така....и моята прави така даже ме бъзикаха,че от място правя 100 за секунда,аз отварях таблото за проверя дали има хлабави контакти,но си бяха наред,проверявах и буксата която влиза в скоростната кутия там където излизат полуоските мисля,че тя е за километража,ама пак си спира или тръгва сега като е по топло времето работеше 4 дена без да прекъсва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #6 Отговорено 6 Юни, 2008 Свалях и таблото,свалях и датчика-буксата на скоростите,чистих и пръсках на всякъде и пак нищо,затова ми се иска да пробвам с друго табло за да видя къде е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #7 Отговорено 6 Юни, 2008 Ако играе стрелката на оборотомера без да играят самите обороти на двигателясвали дистрибуторната капачка и стисни малко буксата на синия кабел на комутатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #8 Отговорено 6 Юни, 2008 колега нямаш грижи за пробата,тъкмо и аз ще видя каде ми е проблема с бензиномера.кажи каде и кога да стане,аз съм на линия можем да си помогнем взаимно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #9 Отговорено 7 Юни, 2008 колега нямаш грижи за пробата,тъкмо и аз ще видя каде ми е проблема с бензиномера.кажи каде и кога да стане,аз съм на линия можем да си помогнем взаимноМоже утре по някое време.Гледам че си в Кр.Поляна,а аз съм в Лагера така че ще ни е удобно и на двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #10 Отговорено 7 Юни, 2008 А може и днес ако си свободен аз съм на линия.Ако искаш ми дай тел.или ми званни ти 0887427917 Ради Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #11 Отговорено 8 Юни, 2008 колега,сега виждам че си ми писал,утре ще ти се обадя да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове