Jump to content
Guest CryoGen

рейка

Recommended Posts

Guest CryoGen

По принцип знам че Хондите имат проблеми там започва да чука .Ходих при ОМБРЕ и ми каза /не той майсторите/ че трябвало да се сменят гумички некви абе рецилклаж на рейката.Значи аз работя в сервиз в Бургас и специялно ходя до София при него.Но ми е интересно може ли само с едно помръдване на гумата да ми кажат че е рейка ??? Не може ли да е вътрешен накрайник ???И как е по добре да дам 300 лева да ми рециклират мойта или да си поръчам от EBAY новичка ???

ами колега, като съм гледал и другите 1000 поста по темата, и майсторите на Омбре няма да ти гарантират, че рейката ти ще издържи много след рециклиране (защото не я рециклират те), та ако имаш физическата (икономическата) възможност, по-добре си вземи нова или здрава second hand... а това от какво може да тропа една рейка ... теории много, или я свали и я дай на някой да я прегледа обстойно, може да си просто за натягане на луфта на притискателната втулка моята история с моята рейка съм я описвал в няколко други теми ... тропаше, че чак се и заклещваше волана понякога... свалих я, разглобих я, бяха изгнили (ръждясали и раздробили се) 2 лагера защото е влизала вода и кал през скъсания ляв маншон, смених ги, взех си Honda течност за сервото от Бултрако, и я монтирах... та от това което видях като устройство на рейката, местата на който може да се разтропа не са много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest пламен1

Аз също имам проблем с рейката - тече и се губи масло.Ремонт струва ли си или само да доливам?И с какво масло?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе да ве кажа че и аз като вас имам проблем с рейката!Днеска като си сменях маслото ей така от нищото майстора ми каза че рейката ми не става! Карам сивик хеч 6 генер! Чудя се при кой майстор да ида от Търново! Помагайте!1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах тези рейки.. :lol: Вчера и моята я определиха за ремонт.. , към 300 кинта ремонта/пращат ги в София/,и 200 лв. майсторлъка.. Гаранция -ТЦЦ. Ха сега де? Нова -1500-1800 лв.!!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз преди 2 седмици ремонтирах рейка, отидох да сменям външни карета и майстора видя, че е заминал и маншона на рейката. Смени ми 4 щангички, всяка по 22 лв и маншон + 35 лв за труд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здр.колега добре ли стана рециклираната рейка и къде във Варна ги ремонтират,или ако някой друг колега знае моля да ми каже

Редактирано от nelikb

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

в бургас има един завод хидравлика преди няколко месеца звънях и ми казаха за рециклиране -> 150 лв (А не 300) и маи дават гаранция 6 месеца !0887096949 е номера Сервиз хидравлика обади се и питаи ! дано да съм бил полезен и аз щях да си правя моита но си купих :) ДОста добра (като нова) ина добра цена

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей тук във форума колегите продават малко употребявана рейка за 180лв,а Вие ще рециклирате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха малко употребявана... само 15 години

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте вдигали стари теми - последно мнение Oct 28 2008, 05:34 PM!

Има раздел "Сервизи, магазини, цени " там може да питаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...