Jump to content
Dilqn_Mitev

Някои дали може да ми обясни каква е идеята на това..

Recommended Posts

Колеги търсих в търсачката но не намерих информация за това на което се натъкнах ровеики в един саит на ждм.. та въпросните снимки са това : http://www.jdmshit.com/HTeibach2007/pages/172.htmhttp://www.jdmshit.com/HTeibach2006/pages/11.htmhttp://www.jdmshit.com/HTeibach2006/pages/40.htmКаква е идеята на тази процедура..всмукателите са на мястото на изпускателите изобщо целия мотор е обърнат?Ако някои може да ми обясни ще се радвам!П.С Извинявам се предварително ако темата е разисквана просто не открих нищо..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята се нарича K20 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами обърни си и твоя мотор и ще видиш колко е яко :D или просто обърни всмукателите и изпускателите че това са си 15-17к.с на колелата :D е не се сдържах, сориВсъщност това са коли, в който е сложен К20 или К24 двигател, който просто си е такъв (проектиран е да седи наопаки на наште разбирания)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev

Е как тази възможност не може да се пропусне..съжелявам че попитах!Малко съм босичък още (ще ходя да се уча някаде)...стана ми интересно просто.както и да е.Мерси за отговора така или иначе..всичко разбрах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest typeR_girl

Ами трудно е да разбереш какво има в главата на японския инженер,но със сигурност не го е проектирал напразно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е повече от ясно колега..ако не го мислех и аз щях да карам Махиндра..не бях виждал до сега така направена кола,и реших да попитам..!Веднага ми стана ясно за какво иде реч и в кои модели се слага този мотор след като колегата 1нет ми написа!Явно съм сбъркал пускаики темата..просто не открих нищо в търсачката.Поради причината че като НЕЗНАЕШ на дадено нещо името (или поне нещичко) няма как да го търсиш !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставам с впечатлението, че си се засегнал нещо... наистина няма за какво, приемаи нещата малко с усмивка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не колега няма грижи..не съм се засегнал,никои не ми е казал нищо лошо!Реших че е по-добре да попитам,и да разбера за какво иде реч от колко да се изложа някаде примерно.. в краина сметка разбрах :) и мерси за отговора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези теми винаги са забавни, особено когато хората осъзнаят колко е просто и не се нацупят на бъзиците които са отнесли :)Радвам се, че си ми приел бъзиците с усмивка на уста.Наистина търсенето понякога е много трудно и това е една от ситуациите в които просто или питаш или рових на слуки мноооого дълго време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами незнам за мен търсачката и форума като цяло са си перфектни..просто не ми доиде на ум какво да търся и не познах мотора..защото в 7ма таип-р примерно изглежда малко по-различно :) но все пак мерси :) Не съм се обидил на никои,трябва и ташак да става :) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...